Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Děti zahnaly obrovského hada, který jim chtěl sežrat psa: Tohle video musíte vidět!

Autor: DH - 
8. října 2018
10:01

Hned tři malé děti se vrhly na obřího hada, který se pokusil uškrtit jejich pejska. Hrdinně ho atakovaly klacky, i když byl větší než ony samotné. Vše díky nim nakonec dobře dopadlo.

Video, které se objevilo na Instagramu, dojímá celý svět a ukazuje, jak moc je láska ke zvířatům silná.

Tři neznámí chlapci najdou v trávě svého psa, kterak ho škrtí obrovský had. Zachovají ovšem chladnou hlavu a ten nejstarší z nich se pomocí tyče hada snaží odehnat. Zbylí dva mladší kluci mu zběsile pomáhají.

Když se pak jednomu z nich podaří hada chytit za hlavu, aby na ně nemohl zaútočit, odmotají ho od pejska, který šťastně uteče ze spárů téměř jisté smrti.

Kde bylo video pořízeno, není jasné, ale lze předpokládat, že se bude jednat o Thajsko či Barmu, kde jsou podobné útoky obřích krajt na denním pořádku.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

majojo ( 8. října 2018 17:25 )

Mně by zajímalo, kdo to natáčel? Nějaký dospělý?

nemocna ( 8. října 2018 13:36 )

Skvělý a chytří kluci zachránili pejskovi život a tím i lásku jejich nejvěrnějšího kamaráda který jim to nikdy nezapomene, zvířatům se má pomáhat a chránit a ne jak někteří je týrají a zabíjejí, takový lide by se měli vybít z celé planety

PavelSki ( 8. října 2018 12:03 )

Jak zahnaly ... a klacky. Hlavně holýma rukama ho přepraly a psa osvobodily . Jindy se u titulku dělá z komára velbloud a tady prý jen, že "zahnaly".

ja-stana ( 8. října 2018 11:02 )

Týý vogo. Ta děcka byla neuvěřitelná.

Zobrazit celou diskusi