Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Znamení od boha? Romové tvrdí, že se v Piešťanech zjevil sám Ježíš Kristus!

26. července 2018
16:26

Romové z celého světa, kteří se sjíždějí do slovenských Piešťan za tajemným mesiášem, mají důkaz o nadpřirozených schopnostech svého léčitele. Nad parkem, kde se konalo shromáždění, se prý v oblacích objevila tvář Ježíše Krista! Vidíte to také?

Romové mluví přímo o znamení od boha. Mraky ve tvaru Ježíše se prý objevily přímo nad Pažitským parkem, který je bývalým židovským hřbitovem a který Romové považují za svatý. Toto místo je podle nich nejvhodnější ke konání léčitelských zázraků jejich mesiáše Maroše.

Za tím se v posledních dnech sjíždí Romové z celého světa, kteří se doslechli o jeho údajných schopnostech. Maroš prý dělá zázraky na počkání a umí uzdravovat! „Na vlastní oči jsem viděl, jak asi 10letá dívka, která měla obrnu a byla na vozíku, po jeho léčbě nejenže hýbala rukama, ale sestoupila z vozíku a normálně chodila,“ prozradil jeden z Romů. „Byl jsem svědkem, jak člověk, který téměř neviděl, po jeho zásahu začal normálně vidět,“ předhání se svědci. A proudy zájemců tak k nelibosti města nekončí!

Za tajemný mesiášem přicestoval i Robert (22) z Anglie. Zprvu zvěstem nevěřil, pak ale změnil názor. „Viděl jsem, jak uzdravuje. Začal jsem tomu věřit. A pak se na obloze ukázal Ježíš. Proto jsme začali více věřit, nyní sem jezdí lidé z celého světa,“ popsal nadšeně serveru Pluska.sk.

Ke změně názoru ho přiměla i zkušenost jeho bratrance Ríši, který trpěl vážnou nemocí. „Měl mozkovou obrnu, jeho žena byla venku a plakala. Maroš k ní přišel a řekl: Proč pláčeš? Po tom, když se mu svěřila, je nasměroval na místo, kde se s ním setkali. Rišo mu věřil a uzdravil ho tak, že dnes jezdí autem. Rišo to pak dal do éteru a my to sdílíme,“ dodal Robert.

Romové o svém mesiáši mluví jako o »Ježíškovi«. „Vnímám to tak, že je poslán od Boha. Léčebný rituál u někoho trvá hodinu, pro jiného pár minut. Dělá to tak, že si vybere dotyčného, stojí s ním tváří v tvář a povídají si. Ale vy je neuslyšíte. My jsme blízko nich a nic neslyšíme,“ vysvětlil další svědek Patrik s tím, že Maroš svou zázračnou léčbu uzavírá tím, že nemocného objímá a hladí.