Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Blondýnka (20) si na pervitinu vydloubla oči: „Život je teď mnohem krásnější,“ tvrdí

Autor: lm - 
12. března 2018
21:41

Závislost na drogách ji málem stála život. Dvacetiletá Kaylee Muthart z amerického Andersonu dostala po požití metamfetaminu toxickou psychózu a před místním kostelem si vydloubla vlastní oči. Dívka byla v danou přesvědčená, že musí své oči obětovat Bohu. I když přišla o zrak, je dle svých slov šťastnější, než předtím. 

K otřesnému incidentu došlo 6. února přímo před kostelem v Andersonu. Ačkoliv byla Kaylee pod vlivem metamfetaminu, vše si prý pamatuje do posledního detailu. "Myslela jsem, že všichni mrtví jsou uvězněni ve svých hrobech a Bůh je v nebi sám a že já musím obětovat něco velmi důležitého, abych je osvobodila a poslala na cestu k Bohu," popsala dívka svou psychózu.

"Vydloubla jsem si oči z důlků holýma rukama a pastorovi, který se tam objevil, jsem řekla: 'Modlete se za mě, chci vidět světlo, modlete se za mě'," dodala. I když se jí svědci snažili zastavit a zavolali ihned záchranku, mladá žena o zrak přišla. Stalo se to jen několik dní předtím, než měla nastoupit do léčení závislosti na drogách. Pervitin užívala asi půl roku a první dávku dostala od kolegů z práce. I když chtěla přestat, k drogám se vrátila kvůli "pocitům osamělosti a izolace".

Po hororovém zážitku se Kaylee drog už nedotkla. Dívka se teď učí žít bez zraku, s čímž jí pomáhá její maminka. "Je to pořád stejný život, jen se vše musím naučit dělat novým způsobem. Život je teď ještě krásnější, než byl, když jsem byla na drogách," vysvětlila. "Teď můžu být znovu Kaylee. Raději budu slepá a sama sebou, než na drogách a to myslím zcela upřímně," dodala.

 

 

 

 

 

Monikay ( 13. března 2018 09:49 )

Chudáci její rodina

aeraluna ( 13. března 2018 09:22 )

Co k tomu dodat...leda, že měla dostat trošku důkladnější nápad - svět by o nic nepřišel a zdravotnický systém by nebyl zatížen.

pajato73 ( 13. března 2018 07:11 )

a znova jeden dukaz, ze drogy gumuji mozek ...

Zobrazit celou diskusi