Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tři sestry jsou na světě: V Plzni se narodila trojčátka!

V plzeňské nemocnici se narodila trojčátka. Ellinka, Emma a Anna mají doma ještě staršího brášku Matýska.
V plzeňské nemocnici se narodila trojčátka. Ellinka, Emma a Anna mají doma ještě staršího brášku Matýska.  (Autor: FN Plzeň)
Autor: ljš - 
3. ledna 2018
20:46

Ella, Ema a Anna. Tahle tři zlatíčka se narodila před Vánoci v plzeňské fakultní porodnici. Šťastným rodičům se tak rodina pořádně rozrostla, doma totiž mají ještě dvouletého syna Matýska.

Holčičky se mamince Michaele narodily 20. prosince. Ella vážila 2,35 kg, Emma 2,30 kg a nejmenší Anička 2,05 kg.

Trojčata obrátila rodině život naruby. Před Vánocemi čekalo rodiče a dvouletého Matýska stěhování do většího bytu v Dobřanech, kde žije také babička dětí, jejíž pomoc teď bude velmi potřebná. Holčičky tak doma přivítal velký pokoj, ve kterém je všechno třikrát.

Ačkoli jsou holčičky pro okolí rozpoznatelné hlavně podle oblečení, šťastná maminka už ale rozdíly vnímá. „Elinka je vybíravá a o všem dlouho přemýšlí, je menší, ale zároveň kulatější. Emička a Anička jsou jednovaječné a jsou o něco rychlejší než Elinka. I když působí jako štíhlé atletky, jakmile dostanou mléko, okamžitě baští,“ řekla pro nemocniční web.

VIDEO: Paterčata na srazu vícerčat

Video  Paterčata na srazu vícerčat  - Tomáš Koníček, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

SABRINA ( 17. dubna 2018 19:14 )

Místo aby jste popřáli hodně zdravíčka malým dětičkám,zajímate se jen o peníze jaké budou mít tučné konto.Romská paterčata to je něco,to se rodí málokdy,trojčata je běžná věc

veverka45 ( 18. února 2018 17:56 )

tak jim taky založte konto potřebujou to taky když ste mohli založit na romy,zrovna tak to potřebují i bílý

buban ( 4. ledna 2018 19:02 )

No kterýms dojel-založili snad sbírku na paterčata?Ti založí možná tak společnost na oje.bá.ní sociálního systému v Česku.I když,vlastně tu zakládat ani nemusí,bo každé kofoly,která se neumí ani podepsat,se každá dávkařka na úřadu práce bojí,jako čert kříže.

buban ( 4. ledna 2018 18:53 )

Proč pod článkem o narození trojčat zatím ještě majority dáváte fota paterčat minority,která sociální systém stále jen vysává a ničím do něj nepřispívá?Nemluvě o tom,že ani rodiče či prarodiče toho vícečetného vrhu nepracují,jen sedí doma na (_Y_) a nastavují ruce na dávky.

Cinklma ( 4. ledna 2018 15:49 )

Tak uvidíme,kdo pomůže této paní!!!samozřejmě nikdo... Tak šup uveřejněte taky číslo účtu pro tuto rodinu !!!! Určitě se najde spousta lidí co raději pomohou této mamince !!! Dětem í mamince přeji hodně sil a pevné zdraví!

Zobrazit celou diskusi