Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladou maminku (†20) s chřipkou poslali lékaři domů, za pár hodin byla mrtvá

4. prosince 2017
22:25

Zdánlivě banální nemoc zabila mladou maminku dvou dětí. Alani (†20) lékaři diagnostikovali chřipku, dali jí léky a poslali domů vyležet. Několik hodin na to se jí ale přitížilo a musela být znovu transportována do nemocnice. Přes veškerou snahu tu bohužel zemřela.

Alani Murrieta (†20) z amerického Phoenixu musela v neděli odejít dříve z práce, protože se jí udělalo špatně. Její zdravotní stav se stále zhoršoval a sestra ji proto v pondělí odvezla do nemocnice. Lékaři mladé matce diagnostikovali chřipku, dali jí nějaké léky a poslali domů, aby se vyležela. To byla ale zřejmě osudová chyba.

V úterý v sedm ráno Alani začala mít velké problémy s dýcháním a její maminka ji odvezla znovu do nemocnice. Doktoři udělali ženě rentgen a zjistili, že má zápal plic. Alani musela být napojena na dýchací přístroj, navzdory veškeré snaze lékařů se jí ale zastavilo srdíčko.

Po mladé mamince zůstali dva chlapci, jednomu jsou dva roky a druhému teprve šest měsíců. Zdrcená rodina vyhlásila na internetu sbírku, která má pomoci s financemi na pohřeb a dalšími potřebnými výdaji.

Video: Strašné komplikace: Muž přechodil chřipku a ochrnul!

Video  Strašné komplikace: Muž přechodil chřipku a ochrnul!  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi