Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

České bikery na Slovensku honil medvěd: Alan popsal hrůzný zážitek

Autor: lm - 
14. května 2017
19:33

Dva čeští cyklisti si ve slovenském parku prožili velmi adrenalinový moment. Během jízdy na kole na ně vyběhl statný medvěd a začal jednoho z nich nahánět. Většina lidí by asi po takovém incidentu na oblast zanevřela, Ostravák Alan se ale rozhodl vrátit a o svém zážitku dokonce s úsměvem povyprávěl slovenským médiím. 

Alan Pukowiec a jeho kamarád minulý víkend vyrazili do oblíbeného Bike Parku v Malinô Brdo u Ružomberka, kde se zrovna na slovenské nejdelší bike trati zahajovala sezóna. Jenže tu na ně krom skvělých zážitků čekalo i jedno velmi nepříjemné překvapení. Vyběhl na ně totiž odhadem osmdesátikilový medvěd! 

"Kolega projel, medvěda neviděl, mně vešel přímo do tratě. Tak jsem šel na brzdy, abysme se nesrazily," popsal TV JOJ ostravský biker Alan Pukowiec, který adrenalinový moment natočil na kameru na přilbě. 

"Nechtěl jsem křičet na kolegu a upozorňovat, protože jsem tam byl zase já, tak jsem měl strach, aby mě nenapadl ten medvěd. Začal jsem křičet až poté, když jsem viděl, že už na mě nemá," pokračoval.

Alan ale na slovenský park nezanevřel a o tomto víkendu se do něj opět vrátil. Jeho kolega se ale z nepříjemného zážitku zatím nevzpamatoval. "Tím, že jsem křičel, on zastavil a nemuseli se ti dva setkat. Takže se viděli pouze na dálku a to myslím, že kolegovi určitě stačilo," dodal. 

Video  Ostravský biker Alan o setkání s medvědem na Slovensku  - TV JOJ
Video se připravuje ...

koloman ( 15. května 2017 07:10 )

Méďa nikoho nehonil nehodou běžel kolem když ti dva tam projížděli ani neměl zájem kdyby je chtěl napadnout tak by je určitě dohonil dělají z toho kovbojku.

Zobrazit celou diskusi