Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Daniela přežila svou smrt. 60 minut jí netlouklo srdce, přesto dnes žije bez následků

Autor: mor, rc - 
1. dubna 2017
07:00

Měsíc před 40. narozeninami přežila svou smrt Daniela Pechová (42).  Podobně jako zpěvačce Věře Špinarové se jí zastavilo srdce. Při Daniele však stáli všichni andělé strážní.  Srdce jí znovu začalo bít a to po neuvěřitelných 60 minutách. Žena navíc vyvázla bez následků! 

Ráno 28. března 2015 Daniela z Klášterce nad Ohří začala svůj den jako každý jiný. Šla si do kuchyně udělat snídani a pak odešla do obýváku, kde z ničeho nic zkolabovala. Osudný den byl naštěstí doma i její manžel, který pracuje jako řidič kamionu a doma bývá jen o víkendech. Jakmile uslyšel ránu, spěchal se podívat, co se stalo. Když tam uviděl bezvládné tělo své ženy, rychle zavolal záchranku a spolu s jejich synem začal provádět masáž srdce dle pokynů operátorky.

„Já sama si z toho nic nepamatuji, výpadky paměti mám dokonce dva měsíce před osudným kolapsem. Manžel ke mně prý přiběhl a začal mi dělat spolu se synem masáž srdce podle pokynů operátorky ze záchranky. Pomáhal jim i soused. Jenže se jim to nedařilo a v koncích po 40 minutách byli i záchranáři,“ řekla deníku Aha! Daniela se slzami v očích. „Lékařka dokonce ohlásila exitus. Manžel ji ale prý prosil, ať to ještě zkusí,“ dodala.

Po neuvěřitelných 60 minutách začalo její srdce zase tlouct. „Převezli mě do ústecké nemocnice, kde jsem dva dny ležela v kómatu a dva dny v umělém spánku, ze kterého mě začali probouzet. A úspěšně!“ dodává pacientka.  

Nikdo však nedoufal, že by Daniela mohla po tak dlouhé zástavě srdce být bez následků! Jediná památka, která jí zůstala po zástavě, je voperovaný defibrilátor. „Stále víc věřím, že je něco mezi nebem a zemí. Jsem velmi vděčná, že nade mnou nezlomili hůl a nepřestali s oživováním,“ uzavírá.

Zástavu srdce prodělala minulý týden ve středu Věra Špinarová (†65) na koncertě v Čáslavi. Zpěvačka byla převezena do motolské nemocnice, kde byla uvedena do umělého spánku. Z něj se však už neprobrala. Zemřela v neděli v osm hodin večer.

Daniela mluví o její 60minutové zástavě srdce:

Vše o Věře Špinarové naleznete: ZDE!

Poslední rozhovor Věry Špinarové (†65): Primě ukázala svůj dům!

Video  Poslední rozhovor Věry Špinarové (†65): Primě ukázala svůj dům!  - FTV Prima
Video se připravuje ...

agfor ( 1. dubna 2017 11:26 )

Doktorka ji prohlásila za mrtvou ? Co se dneska na té škole učí ? U nás doktor neumí píchat injekce. A za tohle nás dobytek ze zdravotní pojišťovny okrádá a ještě drze tvrdí, že lékařská "péče" je u nás zdarma. Za tohle by měli platit dokři nám a ne my jim.

Zobrazit celou diskusi