Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dívka (20) porazila akné díky dietě! Teď radí ostatním

Autor: haj - 
31. března 2017
23:02

Dospívání a změny spojené s pubertou znamenají často pořádný nápor na psychiku. Co teprve, když od 16 let trpíte hrozivým akné a všichni se vám posmívají tak, jako Rachel Crawley (20). Té sice vtipálci přezdívali „nemocný ksicht“, ona se ale nevzdala a nakonec svůj boj s nemocí vyhrála! Jak?

Dříve se Rachel urážkami ostatních velmi trápila. Snažila se své problémy skrývat pomocí make-upu, jenže ten její pleti spíše škodil. Není divu, že dívka měla úplně zničené sebevědomí. Pak se ale všechno změnilo.

Rachel totiž přišla na způsob, jak se akné navždy zbavit. Rozhodla se pro přírodní léčbu, takže vysadila léky plné chemikálií a zvolila i jemnější kosmetiku.

Také změnila jídelníček, jelikož si všimla, že se jí vždy přitížilo poté, co snědla maso či něco sladkého. Stala se proto vegankou a naordinovala si dietu bez cukru. A výsledek na sebe nenechal dlouho čekat – dívka vypadá báječně!

Na svém účtu na Instagramu teď poskytuje rady lidem s podobným trápením, jaké měla ona sama. Navíc se jí už pomalu vrací i ztracená sebedůvěra. Rozhodla se proto zúčastnit soutěže Miss. Přihlásit se chtěla už dříve, ale kvůli posměškům nakonec soutěž vzdala.

Video  Rachel Crawley vyřešila problémy s akné dietou a veganstvím.  - Instagram
Video se připravuje ...

Tentokráte snad bude mít víc štěstí. O vítězství jí ale tak úplně nejde. „Vyhrát by bylo samozřejmě skvělé, ale je to celé spíš o tom, abych dokázala sama sobě, že to dokážu a dodala ostatním sebevědomí. Nechci, aby se jiná děvčata cítila tak jako já kdysi,“ vysvětlila pro web elitedaily.com Rachel.

 

danse1990@... ( 22. srpna 2017 23:00 )

Mně akné také hodně trápilo. Přípravky, antibiotika také mnoho nezabíraly. Až pak jsem začal zjišťovat důležitější věci o akné! Akné se řeší jinak (než vnější ošetřením). Mnohé o akné je uvedeno ve "videích" zde: www.AkneAkne.cz Toto vědět mně pomohlo. Něco jako té dívce.

issabella66 ( 1. dubna 2017 01:17 )

jedinej fejk jsi tu ty, ty blbá ku_ndo.

Zobrazit celou diskusi