Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Paní Zdeňka: Je jí 80 let a znovu se vdávala!

Autor: puk, Kšim - 
19. září 2010
16:18

Je jí osmdesát let, vychovala čtyři dcery, sedm vnoučat a 5 pravnoučat. I přesto má Zdeňka Nová tolik elánu a chuti do života, že se v sobotu znovu provdala.

Vzala si svého o rok mladšího přítele Zdeňka Moulíka. Její dcera Stanislava (62) prý byla víc nervózní, než když vdávala dceru.

Zdenčin první manžel zemřel před pěti lety. Ale ona sama nezůstala. „Maminka jezdila na různé akce pro důchodce. A právě tam poznala Zdeňka. Už spolu žijí dva roky,“ řekla Blesku dcera Stanislava.

Proč se chtěli ve svém věku vlastně brát? „Zdeňkova dcera žije v zahraničí a tady nikoho nemá. Proto navrhl, že se s maminkou vezmou. Získá tím novou velikou rodinu,“ vysvětlila Stanislava. Ta zároveň přiznala, že jejich maminka má nejen spoustu elánu do života, ale nikdo by jí její věk nehádal. „Lidé si často myslí, že je to naše sestra,“ smála se.

Pár se vzal v sobotu na čakovickém obecním úřadě. Snoubenci přijeli ve veteránu bez střechy, který jim zařídily Zdenčiny dcery. Za družičky šla prababičce pravnoučátka.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

erunis ( 22. září 2010 22:35 )

Příběh paní moniky zřejmě znáte z jejího vlastního vyprávění...ale znáte i skutečná fakta?! Především ten,že staří manžerlé - paní Nová se svým prvním manželem souhlasili, aby Monika odkoupila jejich byt v hodnotě 3 milionů Kč za pouhých 700 tisíc Kč! S přislíbením toho, že mohou oba v bytě dožít za stejných podmínek! Znáte fakt, že Monika se do bytu nastěhobala v době, kdy pí Nová byla nepřítomna a s vědomím, že pí Nová nesouhlasí s takovým postupem!Fakt, že zničila Monika pí Nové celou ložnici a věci po manželovi a přestěhovala jí bez dohody do jiného pokoje! Fakt, že po celou dobu platí Pí Nová Monice dohodnutý nájem a inkaso za energie, i přesto, že nemůže byt užívat jako před tím, s tím, že za celou dobu dvou uplynulých let se paní Monika nesnažila o žádnou dohodu o společném soužití a když se o to pokusila paní Nová, tak jí písemný návrh dohody hodila do obličeje se sprostým komentářem! Chápu,že chce klid pro sebe a svého syna, ale tímto způsobem chování a myšlení ho nikdy nedosáhne, naopak chudák její syn, který musí vyrůstat v tak stresovém prostředí s tak labilními lidmi jako je jeho matka a její matka. A pokud tvrdíte, že není jejím stylem řešit osobní problémy přes média, tak proč tedy den po svatbě pí.Nové vyhledala telefonicky danou redaktorku a naházela na ní veškěrou špínudle tvrzení paní redaktorky! Takže prostě každý má svou pravdu a ten, kdo zná příběh pouze z jedné subjektivní strany by se měl zdržet komentářů a nepléct se do rodinných záležitostí!!!

lubohomolka ( 22. září 2010 12:02 )

ať vše pro Vás dobře dopadne a paní Mulačové bych chtěl vzkázat, že by měla být tak velkorysá když způsobila ve Vaší rodině chaos v bytové situaci Vám a Vaší babičce p.Nové, a měla by jí z morálního hlediska nabídnout ten svůj byt co pronajímá na dožití a vedlo by to zajisté ke spokojenosti všech zúčastněných přeji hezký den Luboš Homolka

evelina49 ( 22. září 2010 10:50 )

Příběh paní Moniky znám a je mi smutno ze zdejších příspěvků,které nejspíš psali příbuzní babičky. Monice se nedivím,že chce pro sebe a syna mít více klidu a komfortu v bytě,který splácí.Z mého pohledu není babička moudrá,jak by se u tak staré ženy očekávalo,ale mstivá. Monice se daří v práci,je velice šikovná kadeřnice a osobní problémy řešit přes média není jejím stylem. Moniko,vydrž a babičce se snad svatbou v hlavě rozsvítí a dá konečně pokoj všem. .

erunis ( 21. září 2010 19:27 )

Paní Monika Krňanská velmi brzy poté, co její dědeček, 1. manžel paní Nové před 5 lety zemřel, zapomněla na to, co pro ní celý život oba dělali a jak jí podporovali. Měla by se alespoň jednou zamyslet nad tím, že děda se na ní určitě z nebe dívá a je mu z jejího chování smutno.Doporučuji paní Monice vyhledat psychiatrickou odbornou pomoc. Ať se mezi ní a p. Novou stalo cokoliv, p. Nová je její babička, která jí i její děti vždy milovala, přes určitou morální hranici prostě nejede vlak! A fakt kdo koho psychicky týrá je takový, že Monika přislíbila p.Nové věcné břemeno doživotního bydlení v daném bytě, ale protože tehdy oba žijící prarodiče natolik své vnučce důvěřovali, danou věc nedojednali písemně a teď je vše jinak a Monika dala babičce soudní výpověď z bytu. Takže díky bohu, že má babička lásku, o kterou se může opřít a není na to celé trápení sama.Monika jí za uběhlé dva roky způsobila tolik trápení, že už teď Boží mlýny melou, i když pomalu, ale jistě !!!

saralinda ( 21. září 2010 18:33 )

Pani,Monika Krňanská by se nad sebou měla zamyslet co píše!!!!Je to normální blázen a patří do Bohnic.Ten kdo ji zná tak asi ví jak to vše bylo.Š.Mulačová

Zobrazit celou diskusi