Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Poslankyně KSČM má svatbu jako kněžna!

Krásná komunistická poslankyně Končická se vdávala na zámku a samozřejmě nemohly chybět družičky
Krásná komunistická poslankyně Končická se vdávala na zámku a samozřejmě nemohly chybět družičky  (Autor: archiv Květy Matušovské)
Autor: ot, Kjak - 
15. září 2010
07:39

Jedna z nejhezčích poslankyň, které se kvůli jejímu členství v KSČM říká »rudá kráska«, se vdala. Květa Končická (26) si na zámku v Moravské Třebové vzala Matěje Matušovského (28).

Matušovského (28). „Pozvali jsme spolužáky, kamarády a rodinu. Politiky ne,“ řekla poslankyně, která si vzala jméno po manželovi – Matušovská. Nynější novomanželé se poznali už na střední škole. Ona ve studiu pokračovala a letos se z ní stala inženýrka.

„Manžel začne studovat teď, dostal se na tři školy, ještě nevím, jakou si vybere,“ uvedla poslankyně, jejíž vyvolený, který je nestraník, doposud řídil náklaďák. Na rozdíl od něj Končická-Matušovská vstoupila do KSČM už v osmnácti letech. Ve straně už předtím byla i její matka a babička.

S manželem se poslankyně poznala na střední škole S manželem se poslankyně poznala na střední škole | archiv Květy Matušovské

vinnetouvi ( 20. září 2010 23:09 )

Hlavně že si vozí pr.dele v zápaďáckých autech a lezou na západ, ale tyjou šme.jdi ze svý proradný úchylný teorie.Jednoho krásnýho dne měli všichni komouši viset, a né se tady roztahovat a obohacovat se na náš úkor. Hnus!

babcaa ( 16. září 2010 10:44 )

Mám pocit, že to říkáte velice rád přesto, že to tak neni. Za celou současnou situací je jednoznačně dlouhodobá komunistická diktatura, která z rozvinuté a vzkvétající země udělala zemi na úrovni zaostalých států. Nikdo z normálních lidí, co nelezli diktátorům do zadnice nic moc neměl a nic nesměl. Krámy zely prázdnotou a vývoj vědy a techniky se téměř zastavil. Všechno tu bylo jenom pro komunisty na vyšších postech. No a po tomto dlouhodobém rudém teroru, který deformoval morálku a pojem hodnot, najednou přišla demokracie a svoboda. A lidé vzešlí z této doby temna, co dostali najednou svobodu a demokracii se budou ještě nejmíň jednu generaci učit, jak správně žít a jak správně hospodařit. Napravení škod většinou trvá dýl, než je doba po kterou byly páchány. A nejdýl trvá narovnání charakteru lidí, pokrouceného zvrhlou diktaturou.

bobina ( 15. září 2010 22:48 )

A máte svatou pravdu! Jenže zajeté klišé se u naší společnosti jen těžko mění a tak budeme ještě dalších dvacet let slýchat,že za všechno může Paroubek a komunisté! Pravda je však někde úplně jinde!

golf33 ( 15. září 2010 22:42 )

Nechat tahat gumy v Michelince, verbež jednu komunistickou, bolševickou. Srp a kladivo do pracek. Komunista = Nacista. V zákoně je to jedna pakáž, třeba je ničit jako nacisty, hnus jeden rudý

ales1 ( 15. září 2010 22:00 )

komunisti nehájí práva lidu, ale požadují diktaturu proletariátu. Proletariát už tu dávno není, takže v podstatě ti blbouni ani neví, co chtějí...vlastně ví. Krást, vraždit a ničit. Lenin to jasně vyjádřil ve svých spisech, vražda pro něj byla legitimním způsobem boje. Vyzýval k tvrdosti a demokratické zřízení pokládal za shnilé . Diktaturu nejen obhajoval, ale přímo požadoval. Takže si ty iluze o tom, jak komunisti hájí práva chudých klidně pusťte k vodě, jste zcela mimo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa