V půlce září ji čekají výsledky vyšetřování tragické nehody, kdy svým vozem usmrtila motocyklistu Jindřicha Rotrekla (†63).Přesto, že Dara se svým partnerem muzikantem Matějem Homolou (37) už několik let žije a mají spolu dvouletou dceru Lauru, svatba není věc, která by je trápila.

„Nemáme klasický rodinný vztah. Máme své zájmy, proto jezdíme i občas každý zvlášť na dovolenou. Máme to tak rádi a víme, že se milujem, nepotřebujeme to stvrzovat na radnici,“ uvedla zpěvačka s tím, že ale rozhodně svatby nezavrhuje. „Svatba je krásná věc, jen já cítím, že to není zrovna alfou a omegou mého života. Jsem samozřejmě strašně ráda, že je Simča s Karlem šťastná a přeju jim, aby jim to vydrželo napořád,“ pokračovala.

Sama přiznává, že třeba jednoho dne přijde čas, kdy i ona zatouží být vdanou paní, ale zatím je to jen budoucnost. „Matěj se sice nezdá, ale je hodně tradiční a o svatbě už jsme spolu mluvili. Ještě to ale dlouho nebude hlavní téma u nás doma,“ dodala Dara. Momentálně ji nejvíce zaměstnává obchod s nábytkem, který se Rolins chystá na začátku října otevřít.

Fotogalerie
1 fotografie