Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nevěsta (79): On je jediný muž v mém životě!

Autor: Slávka Červená, jak - 
20. srpna 2010
06:00

Je srpen měsíc šťastných manželství? V rodině Zusčákových to platí. Srpnové sňatky se vydařily již třetí generaci! A to je v dnešní době, kdy se polovina manželství rozvádí, malý zázrak.

Libuše (79) a Ladislav (81) včera oslavili 60 let společného života! Jejich vnučka Denisa (35) a dcera Darina (54) slaví v těchto dnech 10. a 31. výročí svatby.

„Musím říct, že je až neuvěřitelné, jak pěkně jsme tím životem propluli. Vychovali jsme dvě dcery a jsem moc vděčná, že máme v rodině krásné vztahy. Všichni se scházíme, a to je nás už více než 20,“ svěřila se Blesku bývalá účetní Libuše.

S Ladislavem chodili čtyři roky. „Byla to romantika. Žádné hned sex. Bydleli jsme oba v Ostravě. Bylo mi šestnáct, když jsme se poznali v tanečních. Byl to můj první kluk a jediný muž v celém životě,“ zdůraznila. „Okamžitě mě nadchla. Blondýnka, modré oči, hezká. Občas mráčky byly, ale přešly. Já jsem byl bordelář. Naučila mě pořádku. Ale kolikrát jsem skřípal zubama,“ přiznal Ladislav, který dělal technika v leteckých továrnách a později počítačového analytika.

Dnes se kdekdo rozvádí a oni svatbu opakují

„Svatbu jsme měli dopoledne na radnici, odpoledne v kostele. Když nás tam šofér vezl, zastavil. Na cestě uviděl ztracenou podkovu a dal nám ji pro štěstí. Opravdu nám ho přinesla. Dodnes ji máme schovanou,“ usmála se Zusčáková. Manželé si včera svatbu zopakovali v kostele ve Štípě. „Byl to nádherný zážitek. Přála bych ho všem. Dnes se kdekdo rozvádí. Ale společný život je přece o toleranci, lásce a úctě jednoho k druhému,“ dodala nevěsta.

kofila ( 22. srpna 2010 12:12 )

Také mi hned napadlo jak pořád dobře vypadají, to se vidí ojediněle. Přeju jestě spoustu společných let

vinnetouvi ( 20. srpna 2010 21:07 )

Moc sympatičtí lidé a hezcí oba pořád. Moc se mi článeki líbil. Hodně štěstí a zdraví a požehnání!!!!!!!

vuhp ( 20. srpna 2010 16:31 )

přeji hodně zdraví.

anasyi ( 20. srpna 2010 16:04 )

hodne stesti a lasky

anasyi ( 20. srpna 2010 16:03 )

hodne stesti ....

Zobrazit celou diskusi