Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Povodeň vzala muži živnost, on si vzal život?!

Mnoha lidem vzala povodeň střechu nad hlavou i celé živobytí - ilustrační foto
Mnoha lidem vzala povodeň střechu nad hlavou i celé živobytí - ilustrační foto  (Autor: Jana Ulrichová)
Autor: INT, hto - 
14. srpna 2010
18:33

Policisté pátrají od sobotního odpoledne po sedmatřicetiletém muži, kterému povodeň zničila v pátek celou živnost nedaleko Chrastavy. Muž měl podle příbuzných od té doby těžké deprese.

Příbuzní se strachují o svého blízkého, který přišel kvůli povodním v pátek o svoji živnost, jež provozoval nedaleko Chrastavy. Obávají se i nejhoršího, protože živnostník upadl v pátek do těžké deprese. Informovala o tom agentura Mediafax.

Policistům se podařilo najít podnikatelův automobil. Díky sledovacímu zařízení, která používají, lokalizovali signál jeho mobilního telefonu, ale na místě nalezli jen mobil. Po muži pátrají policisté zatím bezvýsledně.

sova13 ( 15. srpna 2010 10:56 )

To je pravda. Blesk by měl víc upozorňovat na ty případy, kdy se zmírněním hmozné nouze může zabránit dalšímu neštěstí. Aby lidé mohli přispívast adresně tam, kde jejich pomoc něco zmůže. Je sice smutné, když někdo ztratí člena rodiny, ale peníze mu ho nemohou nahradit. A pokud ta dotyčná netrpí hmoutnou nouzí, nechápu její zviditelňování a žebrání na úkor těch, kterým nezůstalo nic.

ledva ( 14. srpna 2010 23:29 )

Ano, lidi přišli o vše, to je velká tragedie.Ta paní se jmenuje Voříšková a měla by jste ji nechat být, není ji co závidět.Všichni jsou chudáci a zaslouží obdiv, že se nesloží.I když to bohužel vypadá, že na toho pána toho bylo příliš.Kdo to nezažil, asi nepochopí..

eva56fr ( 14. srpna 2010 20:43 )

je to velka tragedie, lidi prijdou o vse, konecne se pise taky o osudech jinych nez p. Oriskove:Ta na tom bude financne jeste lepe, vsak Blesk vyvolal uplnou hysterii, takze lidi budou posilat, ale ti chudaci o kterych se nepise, maji jen oci pro plac.Redaktori Blesku by meli navstivit primo lidi na miste povodni a psat o lidech obycejnych, jejich osudech, ne o jen o fianncne zajistenych lidech. A hrat na jejich popud na city.Co ty male deti, ktere nemaji nic?

Zobrazit celou diskusi