Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Podle Ivany je Zeman z nejhoršího venku. Kdo za exprezidentem už v Motole byl?

Autor: red - 
20. března 2024
05:00

Přestože se exprezident Miloš Zeman (79) stále zotavuje na jednotce intenzivní péče motolské nemocnice, dveře se u něj netrhnou. Včera za marodem podle dobrých zdrojů Blesku zavítal i jeho někdejší hradní kancléř Vratislav Mynář (56) s manželkou Alex (40). Ještě o den dříve i bývalý protokolář Vladimír Kruliš (42).

Už od čtvrtka do Motola, kde Zeman neplánovaně podstoupil operaci pro kritické nedokrvení nohy, chodí pravidelně jeho paní Ivana (58). Ta za ním přišla i v pondělí v doprovodu někdejšího hradního šéfa protokolu Vladimíra Kruliše (42).

Čokoláda a noviny

„Manželovi je lépe a děkuje za všechny podpůrné vzkazy. Věříme, že to nejhorší už má za sebou, nyní ho čekají rehabilitace. Moc děkujeme za podporu,“ řekla Zemanová Blesku. Podle našich zdrojů návštěva do špitálu donesla čokoládu a tiskoviny.

Návštěva JIPky

V pondělí lékařské konzilium mj. informovalo, že je Zeman při vědomí, orientován a spolupracuje při zahájení rehabilitace. Po zprůchodnění prokrvení končetiny se však Zemanovi udělal otok, který specialisté vyřešili naříznutím krytů svalů. Podle zdrojů Blesku tak bývalá hlava státu zůstane na JIP do doby, než se naříznuté svaly znovu zacelí.

Utajená návštěva?

Lékaři dosud odmítají odhadovat délku exprezidentovy hospitalizace, další informace o jeho stavu pustí konzilium během dneška. Už teď však za exprezidentem chodí i návštěvy mimo okruh rodiny. Včera se tam otočil Mynář, který se po odchodu z Hradu věnuje podnikání a je zastupitelem v Osvětimanech. S sebou vzal i svou půvabnou ženu Alex, která se stará o jejich malé děti.

Video  Miloš Zeman na svatbě dvou kluků: Mají mojí podporu, je potřeba napravit křivdu!  - DT, KOR
Video se připravuje ...

Andre Zeman ( 20. března 2024 22:33 )

Milane59, dnes jsem na Primě videla redaktora Blesku, který byl ofiko u Zemana a informoval o jeho stavu. Takze svůj zdroj ma redakce primo u lůžka 😁

Rose Haupt ( 20. března 2024 22:03 )

Kruliše kdybych potkala, tak ho rozpoznám hned, zato paní Zemanovou bych na ulici vůbec nepoznala, velmi nenápadná.

Rose Haupt ( 20. března 2024 21:53 )

Proto ho už nechtějí v Ústřední vojenské nemocnici. To co tam naposledy předváděli všichni ti Mynářové a Vondráčkové a vůbec ti divnolidi, co se na Hradě motali okolo Zemana, to muselo být pro tak elitní lékaře velmi nepříjemné. Oni ho opravdu sundali hrobníkovi z lopaty, určitě zaslouží respekt, jenže takové slovo arogantní vlekař a buran a ty postavičky kolem něho zřejmě vůbec neznají.
Vlekař je od pohledu takový pudový, na veřejnosti se vždycky musí přemáhat, proto je vždycky tak rudej. 😁

JaNat ( 20. března 2024 21:19 )

Pane prezidente, přeji brzké uzdravení.

denia ( 20. března 2024 18:33 )

Milos a anca nepiste uzo nich

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa