Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Eva Pavlová zavzpomínala na dobu, kdy žila s dcerou na ubytovně. A řekla, kde se cítí nejlíp

Autor: DVL - 
4. března 2024
05:00

První dáma Eva Pavlová příliš mnoho rozhovorů nedává, pravidelně ale dělá výjimku ve videopodcastu Seznam Zpráv s názvem Dáma a švihák. Tentokrát promluvila mimo jiné o svém ideálním bydlení a zavzpomínala na dobu, kdy byla samoživitelka a se svou dcerou musela krátce bydlet na ubytovně. 

Ve videopodcastu Seznam Zpráv s názvem Dáma a švihák byla první dáma Eva Pavlová dotázána na to, jaké bydlení je podle ní pro život ideální. „Já se nejlíp cítím někde, kde je příroda, a nemusí to být vůbec velké, aby se tam člověk cítil příjemně. Třeba na chalupě, kde tu zahradu mám okolo,“ řekla ve videopodcastu a dodala, že záleží na tom, jaké má člověk prostředky, prostor nebo peníze.

Vzpomínala i na to, jak kdysi bydlela se svojí dcerou na ubytovně, když byla samoživitelka. „Já jsem takhle s dcerou žila na ubytovně. Chvíli, než jsme si našly bydlení, a měly jsme tam jeden stůl a dvě postele. Ale člověk je v teple,“ uvedla Pavlová.

Její sousedky na ubytovně tehdy nebyly příliš ohleduplné. „U nás byla veselá děvčata, která hrála v noci na kytaru a bavila se, takže se mi dítě moc nevyspalo. Všechno se ale dá zvládnout,“ řekla Pavlová.

V závěru byla první dáma dotázána i na to, jak by zhodnotila tuto dobu. Podle ní se máme dobře, ale je třeba nezapomínat na to, že kousek od nás probíhá válka. „Musíme vnímat to, co máme daleko od nás, za hranicemi a trochu na to myslet. Měli bychom pomáhat těm kolem nás,“ uzavřela.

Pavlová už během prezidentské kampaně uvedla, že by se v případě zvolení jejího manžela prezidentem chtěla věnovat samoživitelkám. Se svými pracovníky pak na konci minulého roku založila nadační fond, který poskytuje pomoc právě i v této oblasti.

Video  Prezident Petr Pavel na shromáždění na podporu Ukrajiny  - ČTK/Blesk
Video se připravuje ...

krapotkin ( 5. března 2024 15:35 )

Pamatuj, že rozčilovat se znamená ničit si zdraví kvůli blbosti jiného.

krapotkin ( 5. března 2024 15:34 )

Tam jo, mají už pivo levnější než my.

xiioma ( 5. března 2024 09:18 )

... vona tvoje stará?

Uživatel_5650027 ( 4. března 2024 22:55 )

👏👏👏👍💐

Uživatel_5650027 ( 4. března 2024 22:53 )

Hoff.to chce 🍰☕ a pak spinkat! 🛌🌜 VEČERKA! Chytá vás nerv!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa