Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Soukupův nejbližší muž po 25 letech odchází: Zamířil k miliardáři Komárkovi

Autor: simao - 
3. listopadu 2023
10:04

Takřka 25 let trvalo spojení mezi Filipem Doubkem a mediální agenturou MÉDEA Jaromíra Soukupa. To však již neplatí. Od pátku 3. listopadu se Doubek začíná věnovat mediálním projektům skupiny KKCG, za kterou stojí pro změnu miliardář Karel Komárek. K prvním Doubkovým úkolům bude patřit budování vztahů s médii, řízení obchodní politiky a podílení se na strategickém rozvoji ve skupině KKCG, uvedla skupina v tiskové zprávě. Na starost bude mít Doubek také poradenství pro mediální agenturu Mindsquared.

Filip Doubek se pohybuje již 30 let ve světě reklamy, marketingu a médií. Začínal v roce 1992 v reklamní agentuře Saatch&Satchi Creative Communications, následovaly agentury Interalia, Mediarex a Médea, kde pracoval bezmála 25 let.

Doubek platí za uznávaného obchodníka a stratéga, pro Soukupa byl jeho klíčovým manažerem, uvedly Hospodářské noviny. Soukupa krátce opustil již v roce 2021, kdy odešel založit agenturu právě pro skupinu KKCG, do Médey se však po několika měsících vrátil.

Doubek byl za svou dosavadní kariéru partnerem na straně agentury v oblasti médií pro řadu významných klientů: KKCG, Sazka, MND, PPF, O2, Airbank, Kaufland, Penny, Billa, ČEZ, Mattoni, Kofola, Hyundai, KIA, Mountfield či HIPP. Je zakládajícím členem Asociace Mediálních agentur ASMEA.

Skupina KKCG, kterou založil podnikatel, investor a filantrop Karel Komárek, zaměstnává ve svých portfoliových společnostech více než 10 000 lidí ve 36 zemích a spravuje aktiva v hodnotě více než 8 miliard eur.

Je to investiční a inovační skupina, která působí v oblasti loterií a her, energetiky, technologií a nemovitostí. Mezi její společnosti patří mimo jiné Allwyn, mezinárodní provozovatel loterií, MND Group, mezinárodní výrobce a dodavatel tradiční a obnovitelné energie, ARICOMA Group, poskytovatel komplexních IT služeb v Evropě a USA, a KKCG Real Estate Group. Společnosti skupiny KKCG působí na několika kontinentech.

Video  Medailonky českých miliardářů: Karel Komárek ml.  - Videohub E15
Video se připravuje ...

Donna ( 3. listopadu 2023 10:30 )

Jj, prachy až na prvním místě, viď Fildo 😉🤣

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa