Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vášnivý motorkář Pavel vyměnil povoz? Prezident si vyzkoušel v Mostě formuli

Autor: amb - 
6. srpna 2023
15:49

V sobotu motorky, v neděli formule! Český prezident Petr Pavel zůstává aktivní i přes špatné počasí. Dnes navštívil automobilové závody v Mostě a do jednoho vozu neváhal nasednout.

Fotografii s prezidentem na svém instagramu sdíleli například profesionální závodníci Petr Lisa či Roman Staněk. „Tak třeba někdy uvidíme přímo GP (generála Pavla – pozn. red.) u nás?“ napsal sportovní komentátor Jiří Košta.

V Mostě se tento víkend koná Mistrovství ČR a střední Evropy v závodech na okruzích kategorie GT, TCR, F4 a další. Jejich součástí budou i závody MAXX Formula.

Petra Pavla jsme zatím mohli vidět především na motorce. Nedávno jel dokonce bez helmy, za což se pak omluvil. „Helmu jsem nezapomněl,“ hlásal, když na motocykl opět nasednul v sobotu. Vydal se na akci na podporu zraněných motorkářů v Kladrubech. „Když pojedete někam na motorce, i na krátkou vzdálenost, vezměte si přilbu,“ řekla hlava státu účastníkům.

Prezident však svou sportovní duši ukazuje i bez „stroje“. Začátkem července během světového šampionátu sjezdařů nasedl do deblkajaku a zdolal peřeje. Koncem minulého měsíce pak vystoupal na jihočeskou Kleť s výškou přes tisíc metrů nad mořem. Jeho manželka zvolila raději lanovku. V květnu si prezident během štafety na Vysočině natrhl stehenní sval.

Video  Prezident Petr Pavel se přijel podívat na formule. (6. 8. 2023)  - Instagram Petra Pavla
Video se připravuje ...

jajas ( 10. srpna 2023 06:55 )

No právě....za "každého" režimu.....

JaNat ( 9. srpna 2023 10:38 )

Pavel je rovněž exkomunista, který tam vlezl ne z přesvědčení, ale z vychcanosti, aby se mohl vyšplhat výš. Zemana z KSČ vyhodili, Pavel před cítícím se sametem honem utíkal a opěz z vychcanosti odevzal svoji knížku. Kdyby samet nepřišel myslíš, že by ji odevzdal? Na tvém místě bych raději o jeho zásluhách k zemi pomlčela, nepřepisovala dějiny, protože každý ví co je zač a kdo byl jeho vydařený fotříček. Děláš ze sebe jen naprostého b/ba.

Jirik-ta ( 7. srpna 2023 10:34 )

Jirik-ta ( 7. srpna 2023 10:34 )

blue_Moon ( 7. srpna 2023 08:56 )

"bourák" v modré bugatce, v písničce došlo k omylu blonďák v červené bugatce

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa