Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Kontroverzní elita Ficova Směru na svatbě v ČR: Co si nejvíc užil exministr Kaliňák? Jaký donesl dar?

Autor: vja - 
25. července 2023
12:09

Českou mediální scénou o víkendu zahýbala neobyčejná veselka. V zámeckých zahradách obce Mcely si totiž své „ano“ řekli známý slovenský advokát a obhájce Mariana Kočnera Marek Para a jeho partnerka Alexandra. Popřát jim k vstupu do manželství přišla celá řada vlivných i kontroverzních slovenských politiků a byznysmenů. Mezi nimi nechyběl ani exministr vnitra Robert Kaliňák, který nyní podle slovenského serveru Plus JEDEN DEŇ promluvil o detailech svatby.  

Pogratulovat svatebčanům dorazil dokonce i slovenský expremiér Robert Fico se svou dlouholetou partnerkou Katarínou Szalayovou či bývalý slovenský policejní prezident Tibor Gašpar. Bývalého ministra vnitra Roberta Kaliňáka doprovodila jeho manželka Zuzana.

Svatba podle Kaliňáka proběhla v poklidném duchu a velmi dobré náladě. „Byla to velmi milá svatba, která proběhla ve velmi pokojné atmosféře typické pro Marka Paru,“ zhodnotil exministr slavnostní den.

S novomanželi se prý Kaliňákovi znají delší dobu, velmi tedy ocenili pozvání na jejich „velký den“. „Samozřejmě jsme byli velmi rádi, že můžeme byt součástí jeho nejšťastnějšího dne, protože známe i jeho partnerku, už vlastně manželku. Oba jsou skvělí právníci a z takého spojení může vzniknout pouze silnější kancelář,“ myslí si.

Za účast na svatbě svého známého je prý Kaliňák rád i z toho důvodu, že ve velmi nabitém programu měl možnost příjemně strávit čas se svou manželkou. „Jsem rád, že jsme měli s manželkou i trochu času spolu, jelikož v rámci kampaně a dalších věcí je toho času velmi málo. Jednoduše to pro nás byl velmi příjemný večer,“ prozradil.

Pokud byste čekali, že novomanželé od svatebních hostů dostali hodnotné hmotné dary, byli byste na omylu. Většina svatebčanů totiž Parovi a jeho nyní již choti darovala především rozmanité zážitky. „Bungee jumping ani ne, spíše něco jako například let balónem,“ naznačil exministr vnitra. On sám nechtěl úplně prozradit, co novomanželům daroval. „Chápete, že to je soukromé, ale patřím do té skupiny, která se věnovala zmíněným zážitkovým věcem. Oba jsou extrémní workoholici a zážitek znamená trošku relaxu,“ odhalil nakonec.

Video  Pět let po šokujícím zločinu! Kuciak: Vražda novináře v kinech  - Bontonfilm, idh
Video se připravuje ...

 

 

pindal ( 25. července 2023 23:48 )

A čím tě otrávili ?To by mě zajímalo?Vyjádři se přes­ně,jar­muschd­e.Ne­víš,vi­ď?No hlavně,že na tvé straně je většina.Nebo za to máš ještě prachy?No tak to bych se nedivil vůbec jarmusche.

pindal ( 25. července 2023 23:38 )

Přeji jim hodně úspěchů a štěstí.Já osobně jsem si je zařadil mezi mírumilovné lidi.

jarmusch ( 25. července 2023 12:30 )

Vy jste strávili příjemný večer a Slovákům jste otrávili spoustu let.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa