Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tajemství vizáže Petra Pavla: Inspiroval se u George Clooneyho, holičce přinesl jeho obrázek

Aktualizováno -
3. února 2023
14:31
Autor: Mii, simao - 
2. února 2023
11:44

U zvoleného prezidenta Petra Pavla je často vyzdvihováno jeho reprezentativní vystupování a upravená vizáž. Generál, který většinu svého života strávil v armádě, ale musel změnit svůj vzhled krátce střiženého vojáka, aby více připomínal západního státníka. Na instagramu teď prozradil, že je schválně střižený tak, aby vypadal jako hollywoodský herec George Clooney.

„Já jsem byl celý život krátce střihaný, což mi bylo samozřejmě nejsympatičtější, ale to se nelíbilo ani mé ženě, ani stylistce,“ odhalil Pavel v uvolněném videu na instagramu.

„A když jsem šel k holičce, tak žena jí poslala obrázek George Clooneyho a řekla ‚asi takhle'. Tak jsem řekl dobře, to jsem ochoten zkousnout,“ pokračoval zvolený prezident.

Pavel: Chtěla to tak moje žena

Pavel se k otázce na image dostal i v pátek na své tiskovce.  „Já jsem celý život uplatňoval, pokud šlo o vzhled, hlediska naprosto praktická, takže stříhal jsem se mašinkou na délku maximálně jednoho centimetru a připadalo mi to, že s tím vydržím celý život. Pravda je, že se to asi úplně potom nehodilo a když jsem šel po období, kdy jsem opustil armádu a měl jsem takovou trošku rebelskou chvíli, že jsem si nechal narůst trochu delší vlasy, což se mé ženě vůbec nelíbilo, a když jsem teda šel k holiči, tak mi říká: nech se ostříhat takhle. A poslala mi obrázek George Clooneyho,“ vzpomínal Pavel.

Video Pavel: Moje žena chtěla, abych se ostříhal jako George Clooney - ČTK
Video se připravuje ...

„Já jsem dal té holičce právě ten obrázek a říkal: tak to udělejte nějak takhle. Z toho možná vzniklo to, že jsem se chtěl stylizovat do image George Clooneyho. Nebylo to tak, možná to takhle chtěla moje žena, ale já to rozhodně takhle nemíním dělat, že bych si vždycky vybral někoho, kdo se mi líbí a potom se snažil do toho nějak vejít,“ dodal Pavel.

Stylistka přinesla fotky hollywoodských hvězd

Že se však do jisté míry přece jen inspiroval hollywoodskými herci, potvrdila pro Seznam Zprávy i jeho stylistka Štepánka Pivcová, zakladatelka značky TheMAY Studios. Sama na první setkání, kde s ním řešila focení na billboardy, přinesla fotografie hollywoodských herců. „Byli tam George Clooney, Daniel Craig, ale v některé poloze i Clint Eastwood nebo Robert Redford. Ti, kteří mají chlapské charisma,“ popsala.

Pivcová schválně chtěla zvýraznit vizuál charismatického muže, kterým ale Pavel byl už před „proměnou“. Stačilo trochu upravit vlasy, vousy a pořídit padnoucí obleky. „Byly to detaily, Petr Pavel je totiž dokonalý materiál, kde není potřeba nic zakrývat. Naopak jsme si mohli dovolit ho vyšvihnout, vysoustružit,“ říká Pivcová, která se stará i o vzhled první dámy, aby spolu pár ladil.

Tento přístup pro Seznam Zprávy ocenil odborník na etiketu Ladislav Špaček. „Na výsledku je to vidět. Je vidět, že je to pečlivě připravená práce a že to nepodcenili,“ zhodnotil vizáž Petra Pavla.

Video  Petr Pavel pro Blesk: Ukrajina do EU i NATO i o osudu lidí z okolí Zemana  - Jakub Kopřiva
Video se připravuje ...

jajas ( 4. února 2023 16:32 )

roxin ( 4. února 2023 12:43 )

Nejsi sama, je nás hodně co máme strach co bude potom!!!

Hana Pospíšilová ( 4. února 2023 11:54 )

Krason se nám začíná odkopávat a to ještě není ve funkci. Mám strach,co bude potom.

Hana Pospíšilová ( 4. února 2023 11:52 )

Markéta se už nemůže dočkat dovolené ,ta přijede zase chytrá,...

roxin ( 4. února 2023 09:46 )

Babiš ze sebe nedělá Cloneyho když na něj nemá stejně jak pávek! Ten si udělal ostudu před inaugurací podobně jak Havel přišel v gatích nad kotníky, mluvilo se o tom celou dobu jeho úřadování!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa