Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Fiala si s manželkou Janou užívá dovolenou v Chorvatsku: Romantická fotka na lodi

Autor: Mii, red - 
6. srpna 2022
16:57

První volno od loňských podzimních voleb si právě užívá vláda Petra Fialy (ODS). Premiér si nejdříve nebyl jistý, zda mu plánovaná návštěva Chorvatska vyjde, ale nakonec se podařilo – a Blesku se pochlubil fotografií, jak volné dny u moře s manželkou Janou tráví.

V červenci Fiala pro Blesk hovořil o tom, že se k moři těší, hlavně na to, až si zaplave. Jenže nebyl si jistý, zda si volno skutečně bude moci vzít, vzhledem ke všem povinnostem, které kabinet aktuálně má. „Pokud mi to předsednictví a politická situace umožní, rád bych jel jako každý rok s manželkou do Chorvatska,“ řekl tehdy předseda vlády.

Na dovolenou do oblíbené destinace Čechů nakonec skutečně vyrazil. Na snímku pluje s manželkou Janou na lodi, oblečen do letní růžové košile. Poprvé se ovšem musel smířit s tím, že jeho dovolená není zcela soukromá – z pozice premiéra jej musí doprovázet policejní strážci.

Vládní mluvčí Václav Smolka dříve uvedl, že první srpnový týden zastoupí Fialu při vládních povinnostech vicepremiér a předseda lidovců Marian Jurečka. Ve druhém týdnu pak první místopředseda vlády a šéf Starostů a nezávislých Vít Rakušan. Fiala nicméně v Chorvatsku nestráví plných 14 dní.

Video  Fialův projev k národu: K drahotě přispěla minulá vláda, Rusko nás chce vydírat  - Česká televize
Video se připravuje ...

milan59 ( 14. srpna 2022 10:28 )

Nojo asi paní Slonková a Kubík mají spoustu práce kolem pana Babiše,že nemají čas na prošetřování Dozimetr a jiných kauz .

milan59 ( 14. srpna 2022 10:23 )

Hahaha takže Fiala je na dovolené,ale denně vkládá na soc.sítě své statusy o práci ve vládě slepenců. Kolik lidí z ochranky si sebou vzal a kdo jim to chorvatské hlídání na pláži platí? Velká smůla že se média NEPŘETRHÁVAJÍ na jeho dovolence a nedávají denně befel jak si to tam Fiala užívá,nojo oni musí sledovat Babiše a ne kauzu Dozimetr

frantacizek ( 9. srpna 2022 10:36 )

o tom problému distributor-dodavatel jsem už jinak psal u treadu právě o tématu zkrachovalé Bohemia energy..
U těch úspor ještě solární panely samo výhodné pro tuhle dobu i díky dotacím z EU + úspora do budoucna zase..

frantacizek ( 9. srpna 2022 09:58 )

benzín 41,90 , nafta 42,90 za pár dnů u nás o korunu zase dole ještě jsem zapomněl u těch investic do domu - samo, že investice do výměny plastových oken za stávající stará, nebo do zateplení je naprosto ok pro tuhle dobu, protože přináší tepelné úspory, čiže se to vrátí. Myslel jsem, že není ideální třeba navyšovat dům o patro nebo dělat obyvatelné půdní prostory stavební investicí, tyhle investice příjdou vniveč, protože prostě stojí v dnešních cenách stavebních materiálů raketu, nejsou důležité + budete vytápět o patro více. Lidé snad ale přemýšlí, k tomuhle není třeba ani vysokoškolská matematika.

jinak tohle je dobrý článek a můj důvod před lety zůstat u ČEZu a tímhle jsem taky argumentoval bratranci, který mě lákal pod Bohemia energy, což byl právě dodavatel, který nakupuje ale ještě od distributora. Ideální je mít distributora i dodavatele stejného, každého napadne. Tady pán to tak neměl a stal se obětí byznysu distributora a vlastně i dodavatele, který si to nechal promítnout taky do ceny pro něho jako koncového zákazníka:

http­s://ww­w.bl­esk.cz­/cla­nek/pr­avni-porad­na/719­699/va­clav-cervenka-65-se-pta-ombudsmana-blesku-proc-mi-zdrazila-elektrina-o-86-a-sousedum-jen-o-30.html

e.lesanova ( 8. srpna 2022 15:22 )

Obávám se, že v době, kdy většina lidí řeší, jak díky politice tragédů pětikolky přežije zimu a nakrmí děti, je zasílání fotek ze super dovči pro voliče to poslední, co by je "oslovilo" U téhle vlády je prostě všechno špatně, špatně, špatně

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa