Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Ministerské prázdniny zrušily i jednání expertů o covidu. Babiš brázdí s kampaní Česko

Video se připravuje ...
Autor: ČTK - 
13. srpna 2021
16:28

Vláda v příštím týdnu neplánuje řádné zasedání. Poprvé by se měla po dovolených ministrů sejít v pondělí 23. srpna, sdělil dnes ČTK mluvčí kabinetu Vladimír Vořechovský. Premiér a předseda hnutí ANO Andrej Babiš, který poslední týden věnuje hlavně kampani před říjnovými sněmovními volbami, plánuje výjezdy do regionů kromě čtvrtku i během celého třetího srpnového týdne. Už dříve Babiš ČTK sdělil, že v pondělí nepočítá s konáním pravidelného zasedání vládní rady pro zdravotní rizika, na kterém s experty, zástupcem krajů a částí ministrů probírá postup v protikoronavirových opatřeních.

K 16. srpnu přitom směřoval kabinet rozhodnutí týkající se příprav škol na testování žáků po návratu z prázdnin, materiály s postupem už ministerstvo školství ředitelům rozeslalo. Dalo jim také do poloviny příštího týdne možnost přihlásit se o platby z evropského fondu, pokud si vyberou testování přesnější metodou PCR.

Vládní prázdniny začaly tento rok počátkem srpna. Část ministrů se během nich věnuje normální agendě, někteří vyjeli do zahraničí na dovolenou, někteří stejně jako premiér sbírají hlasy voličů před volbami, které Česko čekají už za méně jak dva měsíce.

Video  Vláda schválila lékařskou výjimku z nošení respirátorů i dva dny volna pro očkované  - ČTK
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Omasta ( 27. srpna 2021 22:27 )

Spousty rouškařů nevědí, že existuje lék proti koronaviru, který za dva dny zbaví bolestí hlavy, zánětů, únavy, dušnosti a průjmů. Tento lék se jmenuje ax**.**ol a nemluví se o něm v médiích ani mezi lékaři. A dokonce google zařídil, že už ho nevyhledáte ani podle příznaků, které léčí. Lidi, co už ho měli, si ho velice chválí protože ten lék zlepšuje pocit pohody a vylepšuje vzhled člověka i jeho výkonnost.

Omasta ( 27. srpna 2021 22:19 )

Lidi volte Volný blok!. Tak vám odpadnou starosti.

Omasta ( 27. srpna 2021 22:18 )

Smrt 30.000 lidí nezavinil vir ani pseudopandemie, nýbrž praktičtí lékaři, kteří odmítali paciety s coronavirem. Ti pak v osamění nebo v karanténě dostali zápal plic nebo plicní embolii, a protože nebyli včas léčení, tak se jim nevratně zničily plíce. A jeli zemřít do nemocnice.

Omasta ( 27. srpna 2021 22:12 )

Babiš je cvokař. Že mu to lidi věří?! Chránit se proti koronaviru je společensky velmi škodlivá činnost, kterou nikdo nic nezíská, ale poškodí ostatní. Coronavirus bude napadat lidi i přes roušky, vakcíny a karantény tak dlouho dokud bude existovat víc než 3 miliony nenakažených Čechů, jinými slovy dokud neprodělá nemoc 7 mil. Čechů.
Jestli vám to není jasné, tak kovidové mafii to jasné je a záměrně zpomaluje šíření koronaviru, protože jen tak bude moct velice dlouho prodávat testy, respirátory, 3. a 4. dávky vakcín.

sarina ( 15. srpna 2021 12:32 )

Těch hlupáků kteří ho budou volit bude mnoho, víc než těch co budou volit feťáka, ale ten by si to s ním s radostí vyměnil a všechny ty hlupáky mu vzal, jen aby volili slepené feťáky. Jo, tak ty jsi proto psychicky nemocný že stále myslíš na dluhy, které budeš muset splácet.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa