Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Zeman zahájil dovolenou na „baště“ v hotelu. Dojde na Vysočině i na oblíbený člun?

Autor: bel, ČTK - 
24. července 2021
05:00

Motocykl Hradní stráže doprovázený kolonou černých limuzín dorazil včera po poledni do Hotelu Rytířsko na Vysočině. Šlo o první zastávku prezidenta Miloše Zemana (76) cestou na jeho chalupu v Novém Veselí. Hlava státu si naplánovala letošní dovolenou na konec července. Mluvčí Hradu Jiří Ovčáček už dříve řekl, že Zemanovi do ní budou zasahovat i pracovní povinnosti.

Hotel patří Zemanovu známému, a tak kdykoliv je prezident na návštěvě kraje, neopomene jej navštívit. Včera se tam cestou na svou chalupu v Novém Veselí zastavil na oběd, čemuž předcházely velké policejní manévry. Ochranka obsadila okolí hotelu již několik hodin před Zemanovým příjezdem.

Z něj pak pokračoval na svou chalupu. Během letní dovolené na Vysočině se prezident už tradičně projíždí na nafukovacím člunu na nedalekém rybníku. Hrad nevyloučil, že tento rituál prezident ani letos nevynechá.

Na Vysočinu jezdí každoročně, více času ale v posledních letech tráví na zámku v Lánech. Přesný program dovolené Zemana Ovčáček nezveřejnil. „Program bude odpočinkový, tedy dovolenkový,“ poznamenal mluvčí.

Video  Pirát z Vysočiny: Zeman znovu vyplul na rybník, fanynky mu mávaly.  - TV Nova, Hudební banka.cz
Video se připravuje ...

sarina ( 24. července 2021 17:23 )

Kolik takových už bylo co to psali a zatím už čichají oni.

hades ( 24. července 2021 17:20 )

Kromě našeho bohuželprezidenta ti ostatní ten věk trochu oblafli.

Pravda, neuchlastali cukrovku.

naidka ( 24. července 2021 16:27 )

Aničko, máš pravdu, ostatně jako vždy. Jsi jako svěží vánek do této nenávistné diskuze.

anna1234 ( 24. července 2021 16:18 )

.. jak řekl Karel Čapek .. být mladý, to umí každé tele, ale stárnout to je kumšt. A měl pravdu. Vyjmenovaní pánové jsou každý svým způsobem směšní. Biden je starý a snaží se skotačit jako mladík, náš prezident to je bez komentáře a Jagger si bude pořád hrát na plodného rockera. Proti věku není léků, můžou si hrát na co chtějí, roky stejně neoblafnou.

naidka ( 24. července 2021 16:09 )

Bidenova trojitá havárie na schodech se dá vysvětlit všelijak. Kdyby se nestavěl do role mladého klusáka, tak se mu to nestalo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa