Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Exposlankyně (35) porodila. Kristýna Mertlová, dříve Kočí má čtvrtého syna

Autor: simao - 
21. listopadu 2020
15:26

Exposlankyně VV Kristýna Mertlová, za svobodna Kristýna Kočí, porodila. V Praze-Podolí se těší ze čtvrtého syna, dostal jméno Alex.

Poznali se na seznamce, brali se v roce 2014 po 10měsíční známosti, kdy dnes 35letá exposlankyně známá jako Kristýna Kočí, v současnosti Mertlová, říkala: „Vzala jsem si ho, protože je to nejlepší chlap, co znám, nebylo co řešit.“

Za šest let manželství pak přivedla na svět již 4 děti - samé kluky. Alex se narodil v porodnici v Praze Podolí, má 3,5 kilo.

„Vítej, Alexi! Už jsme se na Tebe moc těšili!“ raduje se šťastný tatínek Jakub Mertl na instagramu. „Nejkouzelnější dárek bráškovi k svátku. Náš Alex,“ napsala bývalá poslankyně Věcí veřejných.

V září v průběhu těhotenství nezakrývala, že se těší, až bude dítko na světě. „Bráchové. Největší parťáci i soupeři. Zbožňují se nejvíc na světě, nedokážou bez sebe být (téměř) ani vteřinu, ale zároveň jsou schopni si udělat ty nejhorší věci (třeba ve školce narvat bráchovi magnet do nosu, že musí zasahovat záchranka). Už se nemůžeme dočkat, až budou čtyři,“ psala na začátku podzimu Mertlová. Nyní se rodina nového přírůstku dočkala.

Mertlová, dříve Kočí, byla poslankyní  od května 2010 do srpna 2013. Působila dokonce nějaký čas i jako předsedkyně poslaneckého klubu. Po odchodu z politiky si s manželem, pojistným matematikem, založila vlastní seznamku.

První syn Antonín se jim narodil v listopadu 2015, druhý syn Adam v červnu 2017 a 20. ledna 2019 v den narozenin bývalé političky se narodil třetí syn Albert.

 

 

Dagmar Vernerová ( 29. května 2022 19:03 )

Tak to si užije s klukama Já mám 2 a stačilo.

sekebo ( 21. listopadu 2020 19:41 )

Jo, tahle byla chytrá, asi jako typická blondýna

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa