Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ministr Toman už je oficiálně členem ČSSD. Vyřízení přihlášky trvalo rok a půl

Autor: ČTK - 
26. srpna 2020
14:50

Ministr zemědělství Miroslav Toman se rok a půl po podání přihlášky stal členem ČSSD. Informaci CNN Prima News ČTK potvrdila mluvčí vládní strany Eva Gregorová, podle které tomu tak je od čtvrtka 13. srpna. Toman zdlouhavé přijímání do ČSSD dříve zdůvodňoval administrativními problémy. Ministrem za sociální demokracii je od června 2018.

Přihlášku do strany Toman podepsal loni v únoru s tím, že chce podpořit předsedu Jana Hamáčka a vedení strany před tehdejším volebním sjezdem v Hradci Králové. Vstup do strany avizoval už v době, kdy funkci ministra ve vládě premiéra Andreje Babiše (ANO) přijal. Zdržením si podle svých slov nedělal starosti, neboť se i tak cítil jako sociální demokrat.

Šedesátiletý Toman je považován za člověka blízkého prezidentu Miloši Zemanovi. Ve volbách v roce 2013 byl lídrem Strany práv občanů - zemanovců (SPOZ) v Ústeckém kraji. Ministrem zemědělství byl i v letech 2013 až 2014 ve vládě Jiřího Rusnoka, která vznikla ze Zemanovy iniciativy přes nesouhlas většiny stran zastoupených ve Sněmovně a nezískala důvěru poslanců. V minulosti byl prezidentem Agrární i Potravinářské komory.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zdenek ( 28. srpna 2020 08:46 )

„Kudy chodil, tudy škodil. Ve dne škodil a v noci krad, sociální demokrat". A jejím autorem je Karel Čapek. ".

Zdenek ( 28. srpna 2020 08:43 )

První tunel byla privatizace podniků.... soudruh-pritel z CSSD Milos Z E M A N

++ K úplné dokonalosti bylo rozkrádání dovedeno uzavíráním smluv s FNM, kdy majetek přecházel na kupujícího podpisem smlouvy a ne zaplacením kupní ceny (Nanuk, Českomoravské mrazírny, Bomeco, Jemča, Drůbežářský podnik Libuš a Xaverov komunisty Miroslava T o m a n a, ministra ve vládě "Zemana"). Tak se stalo, že majetek byl nakoupen na nastrčenou firmu, obratem prodán a dluh zůstal za nastrčenou firmou. Dluh později přešel do Konsolidační agentury, kde byl odkoupen stejnými mafiány, kteří jej vytvořili (samozřejmě přes nastrčené firmy), za jednotky procent původní ceny (např. Toman, Charouz, Kellner, Chrenek aj.). Dalším trikem bylo uzavírání smluv, které stát nemohl plnit, vznikla smluvní pokuta či "škoda", která přesahovala kupní cenu podniku a ten přešel na nového vlastníka zcela zdarma. Takto získal Andrej Babiš několikamiliardový majetek Chemapolu (jediného vlastníka licence na LTO).

Dokonáno! Puč se zdařil. Komunisté si udrželi vliv, moc a hlavně majetek. Stále jsou pány v tomto státě. Pokračuje se v kultuře papalášství, kradení, úslužnosti policie a soudů k vládnoucí třídě.

Výchova kádrů od sedmdesátých let byla úspěšná. Nejprve byli manažery puče a potom těmi kdo dohlíží na uhlazení stop z nejvyšších ústavních funkcí.

barracuda.sro ( 26. srpna 2020 15:26 )

A stálo mu to za to ?? Rok a půl čekat na přijmutí do strany a nakonec ve volbách pohoří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa