Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Čerstvý „ženáč“ Hamáček hýčkal svoji blondýnu ve Varech: Líbánky mezi vřídly

Autor: jt, vei, sova - 
15. srpna 2020
05:00

Několik dní po tajné svatbě už stihli svatební cestu. Šéf ČSSD a vicepremiér Jan Hamáček (41) si užil pár dnů se svojí milou Gabrielou Kloudovou (38, příjmení si nechala svoje) v Karlových Varech.

Poslední červencový den si řekli své „ano“ na tajném místě v Praze. Později se svým již v pořadí druhým velkým životním krokem Hamáček pochlubil na sociálních sítích. „Jsou věci, které neovlivníte, každý to jistě znáte. S Gábinou jsme se potkali při práci, zamilovali jsme se,“ napsal den po veselce. Teď si s Kloudovou, která si podle informací Blesku nechala své staré jméno, užili líbánky v nejznámějším lázeňském městě u nás.

„Byli jsme pět dní v Karlových Varech a moc se nám tu líbilo,“ řekl Blesku vicepremiér k první posvatební cestě a k výběru destinace dodal: „Hledali jsme místo v ČR, kde si můžeme v klidu odpočinout a současně i užívat prázdninovou atmosféru“.

Kamila? „Už nám to nefungovalo“

Jedním z míst, kde mohla veřejnost Hamáčka po boku své tehdejší manželky Kamily (45) spatřit, byl přitom právě mezinárodní filmový festival v Karlových Varech. V roce 2016 se spolu prošli po červeném koberci před hotelem Thermal.

Hamáček se se svou první ženou rozvedl letos v červnu, mají dva syny Lukáše (13) a Matyáše (10). Manželský pár tvořili třináct let. O rozvod zažádal Hamáček, jeho žena se poté k žádosti připojila. „Jednalo se o dohodnutý rozvod,“ ujišťoval již dříve ministr vnitra.

Svůj rozvod nechtěl obecně komentovat, a to především s ohledem na bývalou manželku a jejich dva malé syny. „Už nám to nefungovalo,“ poznamenal jen stroze.

Nová láska: Exmanželka náměstka pražského primátora

Jak později Hamáček vzkázal ve svém facebookovém příspěvku, který předseda sociálních demokratů zveřejnil už znovu jako ženatý muž: „I ministr má přece právo na štěstí, no ne?“

Také Kloudová už byla předtím „pod čepcem“, byla vdaná za někdejšího náměstka pražského primátora Jiřího Vávru (60, exTOP 09). Hamáčkova nová žena ale blízkost k sociální demokracii projevila ještě dříve – na veřejnosti se Kloudová v minulých letech objevila také po boku vlivného pražského zastupitele a svého času nejmladšího českého ministra Karla Březiny (ČSSD).

Kloudová byla také v době vlády Mirka Topolánka (ODS) považována za jeho klíčovou spolupracovnici. Jako členka občanských demokratů následně v letech 2010 až 2014 působila v zastupitelstvu hlavního města. 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

11karel11 ( 16. srpna 2020 20:56 )

Vyžilá turistka.

11karel11 ( 16. srpna 2020 20:54 )

To, co má mezi nohama zvítězilo.

11karel11 ( 16. srpna 2020 20:53 )

11karel11 ( 16. srpna 2020 20:53 )

Takovým maml.... štěstí se nedá přát.

11karel11 ( 16. srpna 2020 20:51 )

Hamáček postavil své štěstí na neštěstí rodiny s dětmi a takové štěstí nemá dlouhého trvání. Turistka dosáhla cíle, bude hrabat zlato.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa