Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rychlý porod u poslance ODS: Skopečkovi se narodila dcera 200 metrů od jejich bytu

Aktualizováno -
7. července 2020
06:00
Autor: Jakub Veinlich - 
6. července 2020
22:10

Je to plodný rok. Alespoň v Poslanecké sněmovně. Řeč není o zákonech, ale narozených dětech českých zákonodárců. Další, kdo se pyšní novorozeným dítkem, je tentokrát středočeský poslanec ODS Jan Skopeček. Poté, co před dvěma lety v listopadu pokřtil teprve dvouměsíčního syna Honzíka, se tentokrát raduje z dcery.   

„Mám dceru! Nic na světě to štěstí nepřekoná,“ radoval se v sobotu odpoledne na svém facebookovém profilu novopečený tatínek, Jan Skopeček (ODS). Na světě tak vítal svého druhého potomka. V rodině středočeského poslance to teď bude dva na dva. Dvě holky a dva kluci. K ani ne dvouletému synovi Honzíkovi teď totiž přibyla do rodiny také dcera Terezka.

„Terezka i skvělá maminka jsou v pořádku a je z nás už čtyřčlenná, šťastná rodinka,“ neskrýval radost šťastný otec a přidal i míry: „Měří 51 cm a váží 3630 gramů.“

Porod to byl hodně rychlý. Skopeček může být rád, že bydlí blízko porodnice a že těsně před porodem nebyli s manželkou a synem Honzíkem někde pryč. „V 10:20 jsme přijížděli do hořovické nemocnice a v 11:50 byla Terezka na světě. Ještě, že bydlíme cca 200 metrů od nemocnice,“ popsal sobotní dopoledne s radostným koncem Skopeček.

Video  Kandidát do Sněmovny zkusil kouřit ve 14 letech. Snoubenka mu vyčítá rozhrabanou skříň  - Jakub Veinlich, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Poslanec v roli podavače čaje

I tentokrát byl hrdý otec u porodu a i tentokrát posloužil na operačním sále také jako pomocná síla. „Vzhledem k pohodovému průběhu tam vládla poměrně vtipná atmosféra a zdravotníci mi přiřadili roli podavače čaje, abych se necítil nevyužitý,“ pochlubil se Skopeček Blesk Zprávám.

Ještě o víkendu se hrdý otec po sobotní oslavě s příbuznými vydal do porodnice, aby si dcerku pochoval. Přiznal ale, že měl drobné obavy. „Terezka má za sebou první den na světě. Ta mimina jsou tak malinkatá, že se ji trochu bojím i chovat. Ale je krásná!,“ neskrýval hrdost na sociální síti po první víkendové návštěvě.

V pondělí přišla další oslava. Tentokrát v centru Prahy, mezi mezi pozvanými hosty byli například herec a režisér Jiří Strach, místopředseda senátu za ODS Jiří Oberfalzer, ekonom blízký Václavu Klausovi Martin Slaný nebo také lékařka, která Skopečkovým přivedla na svět jejich dceru.

„Ještě počítám s přípitkem s kolegy v Poslanecké sněmovně,“ dodal k oslavám pro Blesk Zprávy Skopeček. Otázkou je, jestli se v úterý vůbec ve Sněmovně objeví. Schůze sice začíná až ve 14 hodin, ještě před tím ale jednají poslanecké kluby.

Video  Klaus: „Koronaviru se nebojím.“ Na testy ale přesto musel, varoval i před inflací  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

gejzovic ( 7. července 2020 11:48 )

ji preji hodne zdraví,hlavne at neni tluč huba po tatovy

panda82 ( 7. července 2020 08:17 )

Poslanci už i rodí? Gratuluji

Evka4 ( 7. července 2020 07:30 )

Holčičce přeji pevné zdraví a hlavně, ať není pitomá po taťkovi..

nakobyl ( 7. července 2020 06:53 )

Ta ODS je prostě nedostižitelné. Její poslanci rodí / co?/ a jejich porod je neskutečně rychlý. To asi bude tím, že mají geniálního /genitálního?/ vůdce.

mak ( 7. července 2020 06:04 )

Oni meli za náhradní matku lekarku?
Nebo Terezku na svět privedla pani Skopečková??? Hmm?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa