S podobným zkratem se pražští hasiči možná ještě nesetkali. Polský řidič vyměnil silnici za tramvajové koleje a vjel dokonce do tunelu určeného pro tramvaje. Podle informací Blesk.cz si při svém hazardním kousku prorazil olejovou vanu vespod vozidla a kapalina mu vytekla do okolí. Po tramvajovém pásu byl schopný ujet až 500 metrů!

Na místo se proto museli před půlnocí vydat pražští hasiči, kteří pomáhali automobil odtáhnout. Řidič vše jen mlčky pozoroval a držel se bezmocně za hlavu. „Policisté u muže provedli test na alkohol, který byl pozitivní. Naměřená hodnota ukázala více než tři promile alkoholu v dechu. Příčiny a okolnosti havárie šetří policisté,“ prozradila pražská policejní mluvčí Violeta Siřišťová. 

Podle twitteru PID kvůli nehodě byl přerušen výlukový provoz tramvajové linky 32: „Náhradní autobusová linka X-12 je prodloužena až na Barrandov. Neobsluhuje však zastávku Sídliště Barrandov. Předpoklad obnovení je v 19:00,“ bylo uvedeno na twitteru. Kolem jedné hodiny ráno už tramvaje opět tunelem plynule projížděly.

Fotogalerie
37 fotografií