Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Pirát Bartoš ukázal „kněžku chaosu“ s bříškem. Přidal srdíčka a slova o odloučení

Autor: sab - 
6. června 2020
19:16

O milou rodinnou fotografii se předseda Pirátů Ivan Bartoš podělil se svými příznivci a fanoušky. Po dlouhé pauze konečně vyrazil k rodičům, které nenavštěvoval kvůli obavám z přenosu nákazy koronavirem. Na památku si pořídili fotografii, která ukazuje, že Bartošova partnerka Lydie Franka Bartošová, přezdívaná „kněžka chaosu“, už má zřejmě těsně před porodem.

Že předseda Pirátů Ivan Bartoš spolu s manželkou Lydií Frankou Bartošovou čekají prvního potomka, se ukázalo teprve minulý týden. A vypadá to, že se páru podařilo radostnou zprávu před veřejností tajit dost dlouho. Poté, co Bartoš Blesk Zprávám těhotenství své ženy potvrdil, nebylo však už co skrývat.

Blížící se termín porodu prozrazuje fotografie, kterou Bartoš sdílel na svém facebookovém profilu. Splývavé šaty v petrolejové barvě obepínají jinak štíhlé Lydii France pořádné těhotenské bříško. Ještě před tím, než se rodina rozroste o dalšího potomka, vyrazili manželé k rodičům.

„Po dlouhé době odloučení a respektu ke karanténě konečně na návštěvě u rodičů,“ okomentoval rodinný snímek předseda výrazné opoziční strany a přidal smajlíka s několika srdíčky. Přiznal tak, že po dobu koronavirové krize se s rodiči, kteří mohou být kvůli vysokému věku v rizikové skupině, nestýkali. Ostatně tak to vláda doporučovala všem. I ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD) přiznal, že v době krize raději nejezdí za svojí maminkou, aby ji nenakazil.

Bartoš se tak po pěti letech manželství dočká prvního vlastního potomka. Rodičovské zkušenosti už ale alespoň částečně má - společně vychovávají dcerku Amélii, kterou má jeho paní, jíž se přezdívá „kněžka chaosu“, s předchozím partnerem. „Rodinu nečekáme, rodinu máme. Ano, budeme mít mimčo,“ reagoval tak pro Blesk Zprávy minulý týden Bartoš.

Více však prozrazovat nechtěl, pohlaví miminka tak zřejmě bude pro veřejnost překvapením. Jeho příznivci už nyní dali v komentářích pod fotografií znát, jak se na malé „pirátě“ těší. Rodině poslali řadu gratulací.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Video se připravuje ...
Další videa