Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Přítel Babišové ukázal po kauze s chudinou bradavky i svého pudla: Šablatúra v orchidejích

Autor: Nikola Forejtová - 
14. února 2020
16:00

Florista Ivan Šablatúra, kamarád manželky premiéra Moniky Babišové, se po vánočním skandálu pomalu vrací do veřejného života. Poté, co byl spatřen na plese v Brně, se vrátil ke své oblíbené aktivitě – sdílení na sociálních sítích. Vystavil na obdiv svou polonahou hruď, kterou tematicky k Valentýnu vyšperkoval květinami. Premiér Andrej Babiš (ANO) se již dříve od přítele své chotě kvůli jeho výrokům distancoval.

„My se bavíme na večírku a chudina u PC u fotek! Myslím, že všechno v pořádku,“ zněl pohrdavý komentář, který florista v období Vánoc připsal k jednomu příspěvku z večírku v Průhonicích. Byl při tom oblečen v obleku katolického kněze. 

Šablatúra dostal od „chudiny“ pořádně vyčiněno. Ozval se i sám premiér Andrej Babiš (ANO), který se pro Blesk Zprávy rozzuřil z toho, že florista „zneužil jeho paní k reklamě“. Fotka i s komentářem zmizela a zmizel i sám Šablatúra, který se za své chování omluvil.

„Rád bych se omluvil za tu hloupou a zbytečnou větu, kterou jsem napsal na svůj instagram. Nechal jsem se vyprovokovat a zareagoval na zlý útok jedné konkrétní osoby na sociálních sítích. Teď mě to mrzí, protože jsem se určitě nechtěl dotknout nikoho dalšího,“ sypal si popel na hlavu Šablatúra.

Nicméně nezmizel nadobro a po téměř dvou měsících se vousatý florista opět objevuje na veřejnosti. Nejdříve to stihl po boku jiné blondýny - PR manažerky Dity Brančíkové - na plese Hotelu Intercontinental v Brně, a nyní se vrátil i na sociální sítě.

Nezapomněl na pudla

Návrat rovnou provedl ve velkém. Zveřejnil fotografii, kde je do půl těla v obležení orchidejí a lascivně si sundavá svetr. 

Nezapomněl ani na svého psa, kterého si tolik cení Monika Babišová. Další zveřejněnou fotografií je jeho pudlík, kterého si podle dostupných informací pořídil loni v srpnu. Chlupáč je natolik přítulný, že si s ním před několika týdny hrál i sám premiér Babiš. 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

resty ( 4. března 2020 09:03 )

Kamarád taky rad

jezidedek ( 16. února 2020 11:25 )

okamžitě redaktoři jak se jedná o Moniku špiní,­křivár­ny,po­drazy!! humus novinářu neskutečný placený odpad!!

janulienkajanka ( 16. února 2020 01:47 )

komedie toto cele

janulienkajanka ( 16. února 2020 01:43 )

je tam jenom jedna bradavka, ne dve!

Lojzo38 ( 16. února 2020 00:55 )

Omg 🤔🤔🤔

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa