Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

„Otři si bradu od mlíka a běž opruzovat jinam,“ napsalo ANO studentovi. Babiš zuří

Autor: tva - 
23. července 2019
16:58

Šumperská buňka hnutí ANO se postarala o pořádné pozdvižení. Může za něj odpověď prostřednictvím facebookové zprávy, kterou oficiální stránka místní organizace hnutí odeslala dvacetiletému studentovi. Ten se ve zprávě slušně ptal na cestu šumperských radních do Číny. Hnutí ANO mu odepsalo, aby si „utřel pocintanou bradu od mlíka a šel opruzovat jinam“.

Student se poté o obdrženou odpověď podělil s ostatními na sociální síti. V reakci na to se šumperské ANO za svá slova omluvilo. K události se vyjádřil také premiér a šéf hnutí Andrej Babiš. Serveru Novinky.cz řekl, že bude chtít vysvětlení.

Odpověď, kterou oficiální stránka místní organizace hnutí odeslala dvacetiletému studentovi na jeho otázku. Odpověď, kterou oficiální stránka místní organizace hnutí odeslala dvacetiletému studentovi na jeho otázku. | Facebook

Dobrý den. Mohu poprosit o objasnění vašeho hodnotového veletoče, kdy jste na jaře podpořili vyvěšení vlajky Tibetu na radnici, a dnes jste údajně podpořili cestu šumperské delegace do Číny, která soustavně porušuje práva Tibetu a ostatních menšin? To je vidina jejich investic tak vysoká a reálná? Z aktivit nejvyšších pater politiky víme, jak je to s čínskými investicemi v Česku. Díky,“ ptal se Rudolf.

Místo věcného vysvětlení, o které slušně žádal, se mu dostalo povýšené a urážlivé reakce.

„Rudánku, utři si pocintanou bradu od mlíka a běž opruzovat jinam,“ odepsalo hnutí ANO studentovi. K tomu nezapomnělo připojit mrkajícího smajlíka, jeden ze symbolů spojených s komunikační kampaní hnutí.

Omluva rozvířila vody ještě více

Šumperské hnutí ANO se na svých stránkách po zveřejnění komunikace tazatelem omluvilo. Způsob, jakým se k události vyjádřilo, ovšem pobouřil další uživatele a strhla se další diskuze.

Asi jste si všimli, že jeden z našich kolegů odpověděl v soukromé zprávě z této stránky tak trochu příkřeji a zapomněl se podepsat, takže to vypadalo jako názor celé naší organizace. Prostě propadl chvilkové emoci. Pisatel tuto soukromou zprávu zveřejnil. Pokud se někdo cítí dotčený, tak se mu omlouváme,“ uvedlo šumperské ANO ve svém příspěvku. Věcnou odpověď, která měla patřit studentovi, poté stránka zveřejnila jako samostatný příspěvek.

Babiš: Těm, kteří mi nadávají, posílám srdíčka

Na reakci premiéra Babiše se zeptal server Novinky.cz. Ten napsal, že o odpovědi organizace neví. „Ale určitě je nepřijatelné, aby naše organizace takto komunikovaly. Budu žádat vysvětlení a měli by se omluvit,“ uvedl předseda vlády. A dokázal, že prvek smajlíků je oblíbeným tématem nejen kampaně, ale i jeho samotného. „Já lidem, kteří mi sprostě nadávají nebo vyhrožují, posílám srdíčka. Říkám, že vůči občanům musíme být vždy slušní,“ dodal Babiš.

MAMKA2316 ( 25. července 2019 13:26 )

CO JE NA TOM ŠPATNÉHO ??CUCÁCI CHODÍ STÁVKOVAT ZA EKOLOGII S MOBILY V RUCE A V PLASTOVÝCH TENIS­KÁCH,T­RIČKÁC­H,JEZ­DI V AUTECH PLNÝCH PLASTŮ A CUCAJÍ KOLU PŘES PLASTOVÉ BRČKA S PLASTOVÝCH KELÍMKU !!! PROČ TY NĚKTERÉ DUTÉ HLAVY NECHODÍ PĚŠKY BOSO NEBO V GUMACICH A BEZ MOBILU !! ASI TO BÝL NĚKDO S VOLIČU PRAVICE A CHTĚL SE UKAZAT???PROČ SE NEPTAL PROČ NEJDOU PŘED SOUD VŠICHNI CO VLÁDLI S PRAVICE A NECHALI BEZTRESTNĚ ROZKRÁST NAŠI VLAST NEBO SE NA TOM PODILELI !!!

verka1 ( 24. července 2019 09:51 )

Takové odpovědi slyšíte od úředníků a nikdo je z práce nevyhodi a ani nedostanou žádné nadávání.
Tento student se slušně zeptal a mel tedy dostat slušnou odpověď. To se ale nestalo.
Andrej hubne týden před dovolenou. Zveřejněte potom fotky.

PPP150W ( 24. července 2019 07:20 )

Ukázková autobiografie, Rudolfe.

Deneček ( 24. července 2019 02:44 )

Věřím,že ten hloupý student je podle nízkého iq volič top 09 nebo pirátů.

PPP150W ( 24. července 2019 00:44 )

Od kdy je šumperská buňka ANO vláda, blbe?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa