Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Pirát Bartoš boural ve svém služebním voze. Narazil do něj autobus

Autor: simao - 
16. listopadu 2018
20:47

Šéf Pirátů Ivan Bartoš měl v Praze nehodu. Do jeho vozu narazil autobus, uvedla TV Nova. Šlo naštěstí jen o plechy a problém na lince žlutého autobusu, kdy pro cestující musel přijet náhradní. Škody však půjdou do desítek tisíc.

Ivan Bartoš v pátek boural v Praze - ve svém služební autě se střetl s autobusem. Vše se obešlo bez zranění, uvedla TV Nova, kdy za nehodu mohl podle šéfa Pirátů špatný odhad druhého řidiče. 

Nehodu zakreslil dětskými křídami

Škoda patrně půjde do desítek tisíc korun. Bez jakéhokoli zranění vyvázli i cestující, pro které však musel přijet náhradní autobus.

Jde přitom o druhou nehodu poslance během jednoho týdne. Boural totiž v neděli v Plzni i exministr vnitra Milan Chovanec (ČSSD), který však na rozdíl od Bartoše musel vyhledat ošetření v nemocnici. „Už jsem v domácím ošetření. Odnesly to jen plechy,“  vzkázal Blesk Zprávám.

Bartoš po nehodě zareagoval poměrně svérázně - tím, že před příjezdem policie zakreslil nehodu na vozovku dětskými křídami, které převážel, uvedla TV Nova. S manželkou Lydií Frankou Bartošovou se starají o její dceru Amélii.

S manželkou oslaví tříleté výročí

Právě svou manželku pak zmínil šéf Pirátů i v jiné souvislosti - společně s nadcházejícím 17. listopadem.

„17. listopad je pro Piráty nejdůležitějším svátkem. Slavíme jej jak Mezinárodní den studentstva, tak jako Den boje za svobodu a demokracii, kdy si připomínáme, že o svobodu se musíme každý den aktivně přičiňovat. Zároveň je pro mě toto datum důležité i na té nejosobnější úrovni: právě na 17. listopadu jsme se před třemi lety vzali s mou manželkou a nejlepší kamarádkou Lydií-Frankou,“ napsal Blesk Zprávám.

„Proč jsme se rozhodli spojit svoje životy právě v tento den? Možná proto, že má v našich moderních dějinách fakt velký význam. Minimálně dvakrát významně ovlivnil vývoj naší země a místa, kde žijeme,“ napsal Bartoš v pátek v podvečer na Facebooku.

„Čím víc budeme stát za lidskými a občanskými právy těch druhých bez ohledu na to, jakou mají barvu kůže, jaké mají pohlaví, vyznání či postavení, čím víc budeme chápat, že svoboda každého z nás podmiňuje také svobodu všech ostatních, tím lépe se nám bude žít všem,“ upozornil.

Video  Jak se stal Bartoš Pirátem a jak to má s marihuanou?  - Jaroslav Šimáček, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

kradlous ( 17. listopadu 2018 09:59 )

Děkuji opravu.Ale výsledek je stejný.

y1xcvbnm ( 17. listopadu 2018 09:49 )

píše se zpráva . Správa je třeba silnic a železnic a pod.

kradlous ( 17. listopadu 2018 09:39 )

Ta správa mě zasáhla.Měl jsem strach že že si poranil hlavu že nebude moci vymýšlet nový scénář zlegalizování marjánky a že mu to rozčíslo slušivé dredy.

EM1234 ( 17. listopadu 2018 09:32 )

Měli by si to s Chovancem uvědomit jako varování. Že něco dělají moc špatně. Příště by to nemuselo dopadnou tak lehce. Oni ty Boží mlejny se občas projevují jako varování....

iFender ( 17. listopadu 2018 09:02 )

U Kalouska by se samozrejme merilo automaticky mnozstvi alkoholu v krvi.Coz znamena jestli byl zase "nacamranej" nebo je uz zase mezi nami,strilivymi.No a Bartos ten kristalove cisty pirat by nam musel udelat test na omamne latky.Stejne se me zda ,ze neco zerou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa