Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sobotkovi krachuje manželství: Společné prohlášení Olgy a Bohuslava Sobotkových

Autor: red - 
8. června 2017
18:50

Přečtěte si celé prohlášení premiéra Bohuslava Sobotky (45, ČSSD) a jeho ženy Olgy (36), ve kterém oznámili, že hledají jiné uspořádání rodinného života. A fakticky přiznali krach manželství.

„Po vzájemné dohodě oznamujeme, že budeme v následujících týdnech hledat jiné uspořádání našeho rodinného života. Důvodem je dlouhodobý tlak, jemuž je ve všech svých aspektech vystaven život politika a jeho nejbližších.

Oba k sobě nadále chováme hluboký respekt a přátelství, jež nám umožňují naši situaci řešit se vzájemným pochopením. Naším hlavním společným cílem je vytvořit pro naše děti takové prostředí, jež jim umožní nadále vyrůstat spokojeně a s účastí obou rodičů.

Rádi bychom předem odmítli všechny spekulace a zdůraznili, že naše rozhodnutí je racionálním výsledkem našich dlouhodobých diskusí a nejde o unáhlený krok, jenž by byl motivován nějakou konkrétní situací či osobou. Zároveň předem děkujeme médiím, že vůči naší rodině a našim dětem zachovají dosavadní zdrženlivost,“ uvedli Olga a Bohuslav Sobotkovi.

Fotogalerie Premiéru Sobotkovi krachuje manželství 82 fotografií

kukukuuu ( 8. června 2017 22:50 )

Bude to jednoduché - Sobotkové zůstane pražský byt, Sobotkovi zůstane stíhání za zneužití poslaneckých náhrad a alimenty vypočítané na základě premiérského platu, který už dlouho mít nebude.

peryndedek ( 8. června 2017 21:21 )

Bobouši, už buď chlap a přiznej barvu! Jak jdeš k ledu, bouří se ti straníci, národ tě nemá rád, v příští vládě si ani neškrtneš, je nutné odklonit majetek, co? Něco napíšeš na bejvalku, něco na jednoho syny, něco na druhého syna, něco na matku, něco na otce, něco na tchyni, něco na tchána, něco pro sebe, něco na strýce a tetky z 10.kolena, něco na své poradce, něco na bílé koně a podporovatele atd. A penízky od Bakaly z uhlíčka, od Janečka a Albrightové za lithium s wolfram, od operátorů, za zaprodání republiky EU, kdy máme očekávat druhý Mnichov s okupanty (smutné to bude výročí 80.let), atd., budou fuč. Krásně si to vymyslel, zmetku. Už si nás zaprodal, co? A před zodpovědností balíš kufry. Ale ne! Vidíte to? Soboťak mezi očima má vypálenou skvrnu velikosti mexického dolaru. Pěkně si tě ďábel Kalousek a Juncker označili?

noacojezase ( 8. června 2017 21:07 )

"Naše rozhodnutí je racionálním výsledkem našich dlouhodobých diskusí." Po rozvodu může Sobotka, bez obav, zveřejnit majetkové přiznání.

rudyptak48 ( 8. června 2017 20:05 )

Lidi dělíme na normální a psychopaty. Psychopaty na méně a více inteligentní. Ti méně se dí ve vězení nebo na psychyně. Ti více inteligentní jsou politiky a vedoucí managementu. Zde jednoho z nich máme.

buban ( 8. června 2017 19:44 )

Neviděla bych to tak jednoznačně.Když mu hrozí totální propad při volbách-proč nevyvolat slzu účasti při dojemném příběhu o krachu super rodinky.Sobotkovi nelze věřit ani to,že se Sobotka jmenuje.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa