Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nový ministr Ludvík a jeho tajemství: Dcerka jako lusk!

Autor: vr - 
6. února 2017
22:50

V politice se to krasavicemi ani krasavci nehemží. Když ale novopečený ministr zdravotnictví Miloslav Ludvík (53, ČSSD) chce okem spočinout na něčem hezkém, stačí se podívat na vlastní dceru. Karolína (25) je totiž bývalá modelka, která bodovala v soutěžích krásy!

No posuďte sami: roku 2012 byla semifinalistkou České Miss, téhož roku získala v soutěži Supermiss titul Miss Motorsport. Dnes už ji krása neživí. Dělá PR manažerku v kosmetické firmě. „Byl to fajn přivýdělek při škole, cestovala jsem a seznamovala se s novými lidmi. Ale studium byla priorita. Není to tak, že bych se chtěla v budoucnosti angažovat v modelingu dál,“ řekla Blesku.

„Jsem pyšný na svou dceru, na všechny své děti,“ napsal Blesku sám Ludvík, který má dcery rovnou tři! „Krása je otázkou individuálního vnímání a kromě krásy fyzické je třeba cenit i krásu duševní,“ dodal však.

Ebba ( 7. února 2017 04:44 )

tak nevím, co je jako na ní překrásného? , normální tuctovka

majordomus ( 7. února 2017 01:14 )

Být pyšný na vilný pohled polooděné dcery?? jestli něco vystudovala, dobře, jinak, kdo se živí tělem, radši hadr pohonit s koštětem, když potřebuju prachy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa