Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Video z mecheche KSČM baví internet. Hloupost kolegy, řekla jedna z tanečnic

Autor: bog, všm, val - 
13. prosince 2016
19:45

Vojtěch Filip zpívající z plných plic song Kabátu, Marta Semelová tančící „jako za mlada“ spolu s kolegyněmi. To není bizarní sen, ale vánoční večírek KSČM, jehož průběh zachytila Česká televize v pořadu 168 hodin. Na internetu video utržilo značnou pozornost, reakce jsou rozporuplné. Jedna z účastnic poslankyně Soňa Marková pro Blesk.cz uvedla, že nechápe, proč záběry způsobily takový rozruch.

Video z vánoční party komunistů, které má již přes 1,6 tisíc „lajků“, obletělo během jednoho dne celý internet. Na něm Vojtěch Filip z plných plic v doprovodu spolustraníků pěje známý song Kabátů: „Když se u nás chlapi poperou, tak jenom nožem a nebo sekerou. V zimě tam dlouhý noci jsou, a tuhej mráz. Jak jsou naše cesty zavátý, tak vezmem vidle a nebo lopaty, když něco nejde, co na tom sejde, my máme čas...“ Do toho energicky tančí Semelová i další kolegové.

Sociální sítě jsou zaplaveny rozporuplnými reakcemi. Část uživatelů se dobře baví, někteří počin odsuzují. Veřejnost si samozřejmě povšimla i textu písně. „Docela mě děsí, když komunista zpívá text když něco nejde, co na tom sejde, my máme čas,“ okomentoval video na Facebooku Petr C. Další uživatel zase pozměnil slova: „Máme gulagy a né že ne...“ Česká herečka Nikol Štíbrová to pak oglosovala poznámkou, že už tam chybí jen Forejt.

KSČM: Umíme se dobře bavit!

Někteří KSČM brání s tím, že jde o běžný vánoční večírek, na kterém není nic špatného ani divného. Ani hlavní aktéři celému poprasku nerozumí.

Skutečně jsme netušili, že se kvůli hlouposti kolegy stane soukromý večírek předmětem zájmu médií. Nicméně je to důkaz toho, že se v PK KSČM umíme ve volném čase i dobře bavit, ne jen dobře pracovat a předkládat zákony pro občany,“ reagovala poslankyně Soňa Marková pro Blesk.cz, která si na akci také zatančila.

 




Hunt ( 14. prosince 2016 21:04 )

honzazchalupy:Tak se na sebe koukni do zrcadla,ty hnoji!

freecooIin_zika ( 14. prosince 2016 13:36 )

Honzo, ten je zase vzteky bez sebe, už sem opět motá rodiče. To dělá vždycky, když je psychicky na dně.

Hunf ( 14. prosince 2016 13:15 )

honzazchaloupky:

zadnice ( 14. prosince 2016 12:42 )

A co je na tom špatného?

Hunf ( 14. prosince 2016 12:24 )

krakonos500: Ne, řekli mi abych si vylízal pr.del. Jako každý jiný den.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa