Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ivana Trumpová chce být velvyslankyní USA v Česku. Zeman by ji asi bral

Autor: mib - 
13. listopadu 2016
19:28

Ivana Trumpová, první žena magnáta a budoucího prezidenta Donalda Trumpa, se chce stát americkou velvyslankyní v Česku. Na zprávu reagoval nadšeně mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček, proto je zřejmé, že by se k nadšení přiklonil také sám Miloš Zeman. Trumpová informaci sdělila v rozhovoru s New York Post.

Ivana Trumpová chce svému bývalému manželovi navrhnout, aby se stala velvyslankyní USA v České republice. „Pocházím odtud i moje řeč a všichni mě znají, nejen Američani. Napsala jsem tři knihy, které byly přeloženy ve 40 zemích do 25 jazyků. Jsem známá díky jménu Ivana, ne protože jsem Trumpová,“ řekla Trumpová pro New York Post.

První zprávy o možnosti pro Trumpovou, aby byla velvyslankyní, komentoval také Hrad. „Byla by to skvělá volba!“ reagoval na zprávu mluvčí prezidenta Miloše Zemana Jiří Ovčáček. Dá se tedy soudit, že by proti nebyl ani prezident samotný.

Sedmašedesátiletá žena, která byla první ženou magnáta Trumpa, si stěžovala na postup médií v prezidentské kampani, protože se do jejího soukromí pletla média. „New York Times mě zažaloval, aby se dostal k rozvodovým materiálům starým šestadvacet let. Nechci být prezidentkou, jsem občan a mám právo na soukromí,“ zmínila problémy s deníkem Trumpová, která zároveň zmínila, že média hledala „špínu“ i na Trumpa. Rozhovory pro New York Times a CNN prý odmítla snad tisíckrát.

Bývalá modelka je připravená chopit se úřadu a začít zhurta, včetně deportace migrantů. „Přestože pro mě pracuje Arabka přes pět let a nosí šátek, což mi nevadí, protože dokud poctivě pracuje, platí daně a mluví aspoň trochu anglicky, je to v pořádku. Kdo ale zaplatí peníze za osmnáctiletou Mexikánku, která ve Spojených státech porodí dítě, které se stane automaticky Američanem? My, plátci daní,“ uvedla Trumpová. 

 A jestli závidí současné ženě Trumpa Melanii, že je první dámou, zatímco Ivana ne? „Jsem ráda, že jsem obyčejný občan, protože Melanie už teď musí balit kufry,“ uzavřela Ivana.

Trumpova manželství a kampaň. Podporovala ho v ní i bývala žena Ivana:

arne127 ( 2. prosince 2016 10:50 )

Co si o sobě myslí ta mladá i stará Zelníčková jsou to dvě namyšlené fuchtle. Mladá Zelničková o politice nic neví,ta hlavně ví co je to sex a možná by se hodila našim opileckým politikům do šapita.

avast ( 14. listopadu 2016 14:12 )

Bába stará

hejhej ( 14. listopadu 2016 11:38 )

Každý lepší, než rozdávač červených karet Schapiro. Ten ať už znaší republiky vypadne a vezme sebou pitomce, kteří od něj ty karty brali.

krutasbimbo ( 14. listopadu 2016 04:18 )

Co bylo dáno na vědomí, s nízkým IQ volili zemanovci a trumpovci, tak nepřekrucuj.

hejpockej ( 14. listopadu 2016 03:23 )

ta hloupa maskara bez vkusu a chovani ma bejt velvyslankyni? To spis by se hodila do cirkusu. Ani deti poradne nevychovala. Naopak Melanie, to je dama, a o syna se radne stara, taky proto je mnohem inteligentnejsi nez ty Zelnickovy tupci, co se chovaji a vypadaji jak by vylezli z jeskyne. Pro nikoho nic dobryho neudelali, zadna charitativni cinnost, nic nedokazali, krom vrazdeni nasich ohrozenych zvirat, jenom jsou tam kam je dosadil tatinek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa