Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Trpí Clintonová epilepsií? Podle kritiků měla záchvat před kamerami

Autor: sou - 
13. srpna 2016
07:44

Kritici Hillary Clintonové tvrdí, že demokratická kandidátka na americký prezidentský úřad utrpěla před více než dvěma měsíci na veřejnosti epileptický záchvat. Poukazují přitom na video, na němž je Clintonová vidět, jak při rozhovoru s novináři chvíli nepřirozeně cuká hlavou. Informovala o tom v sobotu agentura AP.

Videonahrávka se objevila na internetu a odvysílaly ji také některé televize. Clintonová je na ní zachycena při návštěvě v jednom z obchodů prodávajících muffiny ve Washingtonu 10. června. 

Na videu Clintonová obklopena reportéry začne náhle trhat hlavou, jako by měla křeče. Vzápětí si z toho ale sama dělá legraci, jako by se jednalo o vtip. 

Reportérka AP stojící blízko političky má šokovaný výraz. Nyní však uvádí, že si na Clintonové ten den ničeho zvláštního nevšimla. V danou chvíli podle ní prezidentská kandidátka reagovala přemrštěnými pohyby zřejmě proto, že byla zaplavena množstvím otázek. Buď se prý chtěla vyhnout odpovědím, nebo byla jednoduše překvapená. Po krátkém incidentu Clintonová pokračovala ve svém programu, nechala se fotografovat, následně odešla z obchodu a byla přivítána svými stoupenci čekajícími venku. 

Někteří přívrženci republikánského soupeře Clintonové Donalda Trumpa okamžitě připomněli záběry Clintonové z minulosti, které podle nich svědčí o jejích vážných zdravotních potížích. Na jedné z fotografií je například Clintonová vidět, jak je podpírána při chůzi nahoru po schodech. 

Trump se naproti tomu chlubí svým „vynikajícím zdravotním stavem“.

Clintonovou jako svou nástupkyni podpořil i současný americký prezident Barack Obama:


zadnice ( 14. srpna 2016 10:28 )

K Merkelová pro jistotu se nesmí otevřít diskuze!!!

ivoadler ( 13. srpna 2016 15:35 )

Ztrhanej ksicht, hraná vitalita, neustále v kalhotách. Ne, ta Clintonová není normální. Své problémy úspěšně zastírá a média jí jdou na ruku. Jenže občas pravda probleskne. Je předpoklad, že jak se kampaň bude stupňovat, budou se stupňovat i její problémy.

metsvapo ( 13. srpna 2016 13:20 )

Co je to za kec, kdo by neměl cukaturu jak ty dvě vyštěkly dotaz Trumpas je cholerik

cheguevara2 ( 13. srpna 2016 11:36 )

Jenomže je to naopak. Trump je právě jako Zeman.

sosacek ( 13. srpna 2016 10:25 )

Asi jako baba Merkelová..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa