Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Škromach vyzval straníky ke striptýzu. Odhazování textilu je má přiblížit lidem

Autor: dv - 
5. července 2016
05:25

Místopředseda senátu Zdeněk Škromach z ČSSD našel cestu, jak být voličům blíž. Do srdcí Čechů prý vede cesta přes méně formální vystupování politiků z jeho domovské strany. Konkrétně by prý měli začít tím, že muži odhodí kravaty a ženy šátky.

Show, kterou Škomach předvedl na poslední programové konferenci strany, zachycuje krátké video. Na svém profilu jím baví fanoušky stránka Český politický bizár. Milovník zahradních bazénků a lidový politik v něm názorně ukazuje, jakou cestou se mají jeho sociálnědemokratičtí kolegové vydat. „Je čas odhodit kravaty, dámy odhodí šátky, je čas vyrazit mezi lidi,“ vyzval Zdeněk Škromach straníky.

U Škromacha není showmanství nic neobvyklého, mimo jiné tím plní i zadání předsedy strany a premiéra Bohuslava Sobotky, který oranžovou partaj vyzval před časem k větší sebeprezentaci na sociálních sítích. Za úkol dostali alespoň dva tweety denně a občas zábavný nebo osobní vzkaz.

Jeho projev s divadelními prvky okořenil ještě ministr zahraničních věcí Lubomír Zaorálek, který přispěchal názorně předvést, jak si sundavá sako. Podívejte se na celé video:

Škromachův kravatový striptýz je bezpochyby součástí kampaně na krajské volby, které Česko čekají 7. a 8. října 2016. A šance jsou, alespoň podle posledního výzkumu Phoenix Research, velké. Sociální demokracie v preferencích vede v osmi krajích – ve Středočeském, Jihočeském, Karlovarském, Královéhradeckém, Pardubickém, Kraji Vysočina, Jihomoravském a Moravskoslezském kraji.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

dandova ( 6. července 2016 18:55 )

Chlapci, chlapci, začínáte připomínat komunisty na svých večírcích.

zadnice ( 6. července 2016 15:44 )

Hoši to jsou ale vo.lové!!!

e.44 ( 5. července 2016 13:12 )

Viděla jsem nedopatřením, fakt hnuj a trapná groteska, ani blátošlap to nezachránil. Když už se ten, co je v prezidentské funkci, která ho po celé období trvání bez výjimky zavazuje k reprezentativnímu chování, chová jako prasečí buran aby se tím přiblížil prasečím buranům, nemělo by se to natáčet a zveřejňovat, jelikož tím dělá nechutnou ostudu celé zemi a dehonestuje ji tím.

e.44 ( 5. července 2016 13:02 )

Hovada socanský, dělejte rovnou politiku, ne populistickou prasečí a vlastizrádnou, a tyhle populistický scénky a další podbízení si nechte na ty vaše ožralecký mejdany. Už jste totálně nevolitelní a tímhle kabaretem si můžete získat už jen pár jednoduchých debílků, přičemž tím mnohonásobek dalších odradíte.

janebulim ( 5. července 2016 11:37 )

Dostaneš dva domů!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa