Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

TOP pařba v Národním: Kalouskovi a knížeti přáli k narozeninám i protivníci

Autor: mim - 
15. prosince 2015
16:29

Blesk má exkluzivní foto z mejdanu šéfa TOP 09 Miroslava Kalouska (54) a jeho předchůdce Karla Schwarzenberga (78). Kdo jim přišel přát zdraví a úspěch k narozeninám?

Kalousek s knížetem slavili společně a na TOP party pozvali všechny poslance a členy vlády do Nové scény Národního divadla na komorní operu Rudá Marie. Mezi hosty se překvapivě objevil i »táta« odborářů a jindy velký Kalouskův kritik, poslanec Jaroslav Zavadil! Že by hrál jen divadlo?

Gratulovat přišli premiér Bohuslav Sobotka, ministryně Michaela Marksová nebo třeba kardinál Dominik Duka. Dorazila i ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová (ANO), i když se to její straně asi moc nelíbilo...

vi3ol ( 16. prosince 2015 10:48 )

Před pár lety bych tohle nečekal, že napíši.. Sobotku jsem uznával akorát v tom, že zarazil volbu nynějšího hradního ožraly - burana ruským rezidentem..že tam bylo zvoleno menší zlo, i když stejný rezident, ale kultivovanější.. stejný zm.rd..nikdo lepší nebyl..?..volili bolševici a estébáci rozlezlí po všech stranách.. Jsem pravičák, ale p.Sobotka je zatím jediným premiérem, na kterého nenadávám, plní svou funkci tak jak má, vzhledem k závazkům naší země k EU i NATO..neopírá se o čirý populismus, i kdyby další volby kvůli tomu vyhrát nemusel..jako Bureš i ožrala..

kkkastr ( 16. prosince 2015 10:43 )

Sobotka by popřál každému, nic vlastně neumí jen se veze v politice. Nota bene to všichni co je volíte, divadlo na oko jinak si rezebyraj úplatky

salto ( 16. prosince 2015 09:38 )

Je vidět, že to jsou kultivovaní lidé

jeremykremla ( 15. prosince 2015 22:56 )

 Levičáci musíte ze Sobotky plakat, dobře vám tak. Ty vaše výkřiky tady byly k hov.nu. Všichni se všemi kámoši a vy prd.

pepen ( 15. prosince 2015 22:56 )

Ten Slovenský politik se jmenuje -IGOR MATOVIČ

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa