Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rath pronajímá svou vysněnou restauraci za hubičku: Jen 77 Kč za metr!

Autor: dce - 
26. května 2015
19:50

David Rath shání nájemce pro svou vysněnou restauraci. Luxusní, nově otevřenou provozovnu v centru Hostivice si můžete pronajmout za 30 000 Kč za měsíc - to dělá pouhých 77 Kč za metr!

David Rath se v poslední době zbavuje svých nemovitostí a dalších závazků. Prodal garsonku v Hostivici i byt v pražských Petřinách. Od rozsudku v otázce rozsáhlé korupce totiž očekává to nejhorší. Bojí se uvěznění a tvrdí, že za své závazky nemůže z vězení zodpovídat.

A teď pronajímá i restauraci Citadela v centru Hostivice. Tu otevřel teprve loni na podzim, poté co prošla budova rozsáhlou rekonstrukcí. Menu nabízí středomořské speciality a ceny nejsou nikterak závratné - na to, že je restaruace víceméně na venkově, jsou prostě pemrštěné. 

I hodnocení na Facebooku značně napovídá, proč se do restauce nehrnou davy - poměr cena/výkon není žádná sláva. Někdo chválí, někdo si stěžuje. "Chobotnice se téměř nedala jíst. Nebyla dostatečně upečená, bylinky, limetku, případně jiné dochucení neviděla ani z rychlíku. To samé dýně, byla téměř syrova a absolutně nedochucena," psala zákaznice na Facebook.

"Nově rekonstruovaná. kompletně zařízená zavedená funkční restaurace 390 m² s 80–100 místy v mediteránním - italském - rustikálním stylu přímo na náměstí v Hostivici," stojí v inzerátu k pronájmu restaurace. "Volné ihned. Nájem Kč 30 000 + cca 9000 el. energie, plyn, voda. Depozit 200 000 Kč."

w.mojko ( 26. května 2015 20:50 )

novému majitelovi rozbehnem firmu...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa