Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krnáčová špulí rty na Twitteru: Duckface pražské primátorky

Primátorka Adriana Krnáčová (vlevo) na cestě z pražského víkendu módy
Primátorka Adriana Krnáčová (vlevo) na cestě z pražského víkendu módy  (Autor: Twitter)
Autor: Jaroslav Šimáček - 
23. března 2015
10:54

Adriana Krnáčová našpulila rty a na Twitter poslala foto z dámské jízdy. Vyrazila totiž na víkend módy na pražské Příkopy. Jinak byla o víkendu primátorka Prahy značně aktivní. A to nejen na sociální síti. Stihla i zdolat Milešovku. Ale také si opět postěžovat na tunelový komplex Blanka a tentokrát i přilehlý Trojský most.

„Podpořeno, zatleskáno, pochváleno,“ napsala si primátorka Prahy Adriana Krnáčová k fotce z auta, na které pózuje při návratu z Mercedes Benz Prague Fashion Weekend 2015.

Této akci, která se o víkendu uskutečnila v bývalé budově Živnostenské banky Na Příkopě, se nakonec rozhodla první dáma Prahy udělit svou záštitu. Na přehlídkách se prezentovali hvězdní čeští i slovenští návrháři jako Ivana Metlová, Klára Nademlýnská, Denisa Nová či Jakub Polanka. A nechyběla ani značka LaFormela, čerstvý držitel titulu Módní designér roku 2014.

Krnáčová přitom na selfie při návratu z akce předvádí duckface (našpulené rty) společně s pohlednou mluvčí ANO Lucií Kubovičovou, která dříve působila na ministerstvu školství jako ředitelka odboru vnějších vztahů a komunikace. Trojici doplňuje blonďatá spolupracovnice Krnáčové Martina Bauerová.

Kromě toho však byla nezadaná primátorka o víkendu aktivní na sociální síti i v dalších případech – pochlubila se fotkou z dalšího dámského výletu, tentokrát na Milešovku. Kritička projektu tunelu Blanka si však také postěžovala na další pražskou stavbu, která spolkla stovky milionů (ale na rozdíl od Blanky byla alespoň již uvedena do provozu). Jde o Trojský most, který je navázaný na chystaný tunelový komplex.  

Tenhle most přes Vltavu však pražské dopravě zatím příliš neulehčil, povšimla si i Krnáčová. „Trojský most, úspěšnější bratr Blanky, ucpaný i o víkendu. Báječná stavba s pokutou za 12 mi. od UOHS,“ postěžovala si Krnáčová, když trčela v zácpě.

V pondělí se pak Krnáčová pobavila nad návrhem uživatele Pavla, který poslal primátorce fotku tunelu ve Slaviči. "Je to na Moravě a už ho nepotřebujeme. Problémy s kabely nemá. Můžete si ho celý vzít do tej Prahy. Šel by vyměnit třeba za kus dálnice," napsal vtipálek Krnáčové a tu to pobavilo. "První dodavatel, který přichází s konkrétním řešením :-) Díky moc, Pavle, ale my už musíme dodělat a otevřít ten náš," odpověděla primátorka. Otevření tunelu Blanka je však stále ve hvězdách, o několik měsíců jej odsunuly navlhlé kabely...

Video Ledová královna? Krnáčová chystá drsnou čistku mezi úředníky! - David Vaníček, Jan Jedlička, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

zauber ( 23. března 2015 19:21 )

Krnáčová je sexy dokud nepromluví. Pak už je to jen ta jedna zaběhlá z Perlovky.

naidka ( 23. března 2015 16:58 )

V článku se jasně píše o špulení rtů paní primátorky, držím se tématu, milý Gogo.

valdom_hayzle ( 23. března 2015 15:51 )

Jo, sekne. A jak votevře hubu, tak bych ji sek nejradši já

zylom ( 23. března 2015 14:37 )

A odpoved zni: neprisel. Misto toho tak prisla jen neschopna kyvacka hlavou bez vlastniho nazoru.

svk93 ( 23. března 2015 14:09 )

nojohelevoletyvolejo..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa