Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Černochová z ODS: Vysmála se Mynářovi, těhotné Alex a Zemanovi!

Autor: vr - 
1. března 2015
20:59

Některým přišla sobotní svatba hradního kancléře Vratislava Mynáře (47) s moderátorkou Alex (31) pohádková. Jiným zase úsměvná. Do druhého tábora definitivně patří poslankyně Jana Černochová (41, ODS), která se do novomanželů pustila na svém facebookovém profilu.

Černochové není po chuti Mynářův „šéf“, prezident Miloš Zeman (70), o kterém tvrdí, že ve společnosti vytváří sváry, místo toho, aby ji spojoval. Jeho kancléře si ale vzala do úst takto ostře poprvé. „Prověrku sice nemá a asi nikdy mít nebude, ale zase ho rozvedeného a s nevěstou před slehnutím rád oddá pan farář v kostele a ještě pod svědeckou kuratelou těžko střízlivého pana prezidenta,“ napsala jízlivě na sociální síť.

Urážka slovy kapely Elán?

Nechyběl tak ani útok na jeho nevěstu Alex, která je nyní v šestém měsíci a čeká s Mynářem syna. „Aby těch bizárků nebylo v sobotu málo, hrajeme na přání písničku pro Alex a Vráťu a z celého srdíčka gratulujeme,“ napsala jízlivě a umístila na sociální síť odkaz na píseň od slovenské kapely Elán, Nevesta v piatom mesiaci.

Poslankyně Černochová (ODS) napsala na Facebooku o svatbě kancléře Mynáře a moderátorky Alex Poslankyně Černochová (ODS) napsala na Facebooku o svatbě kancléře Mynáře a moderátorky Alex | Facebook

Ve štamprli je pravda

Pravdu asi měla ostrá Černochová v tom, že prezident před obřadem v katolickém kostele, kde šel Mynářovi za svědka, nulu v krvi neměl. Před budovou si dal totiž tradiční moravskou štamprli. Taktéž svatbu na svaté půdě by si Mynář obhájil – s první manželkou Kamilou se totiž v kostele nebrali, a jelikož je pokřtěn, „žolík“ na církevní obřad mu ještě v kapse zbyl. Těhotné nevěsty navíc už nejsou pro církve tabu. Pokud jde o prověrku, kterou podle Černochové Mynář nikdy nedostane, podle slov prezidenta rozhodne Národní bezpečnostní úřad… A možná také Bůh.

Video Ta mlaskla! Prezidentův muž Mynář si vzal těhotnou partnerku! - Vera Renovica,Jiří Janecký
Video se připravuje ...

Karel Mašín ( 28. dubna 2023 14:25 )

Závidí jalovice neplodná, sama děti mít nemůže. Fuj

tgbb. ( 2. března 2015 13:50 )

..pod kuratelou těžko střízlivého prezidenta... A proč by měl být střízlivý na nějaké svatbě, když to nedokáže ani při státnických záležitostech?

salto ( 2. března 2015 08:32 )

A hele **´*=šťetka (snad to projde)

salto ( 2. března 2015 08:31 )

Nevíš kde je "andre..."??? Je tu bez něj příšerná nuda

salto ( 2. března 2015 08:30 )

Typická reakce zapšklé a ukřivděné ódeesačky, apropó není to ta *** co líhala s Červíčkem???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa