Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zemanová "překvapila": Neuvěříte, co ji inspirovalo k zelené kartě!

Autor: dce - 
15. ledna 2015
09:16

Tak tohle by nás ani ve snu nenapadlo! Manželka našeho prezidenta Ivana Zemanová prozradila, co ji inspirovalo k zelené kartě pro prezidenta! Neuvěříte - byly to barvy na semaforu!

Zemanova několikadenní návštěva Pardubického kraje přinesla mnoho zajímavého. Zemana řídícího autobus, jako by to dělal celý život, nebo hlášky o Mynářovi, teroristech i zpěvném ptactvu.

Ale Zeman na svém výletě nebyl sám - věrně ho doprovázela jeho manželka Ivana, která hned v pondělí demonstrantům ukázala, zač je toho loket! Vytáhla na ně zelenou kartu, která má být opakem k té jejich červené.

V rozhovoru pro server iDNES.cz prozradila, co ji inspirovalo. "Má spontánní reakce byla prezentovat se zelenou kartou. Inspirovaly mě barvy semaforu, kdy červená znamená brzda stop, zelená naopak pohyb vpřed," vysvětlila. Jak nápadité!

Oproti tomu demonstranti s červenou kartou tak zajímaví nejsou, ta jejich má podobný význam jako ve fotbale - vyloučení. Nuda...!

Video Zprávy: Zemanová tasila zelenou kartu! A s kým je těhotná Menzelová? - redakce Blesk TV
Video se připravuje ...

tgbb. ( 19. ledna 2015 14:22 )

Zemanová dává davu zelenou pro vjezd do její pusssy.

abzk ( 16. ledna 2015 01:40 )

Proč čteš takový zmanipulovaný sračky? Pravdou je že EU o dostavbu south stream vůbec nestojí. Sama stavbu už počátkem června pomocí Evropské komise zastavila přes vládu Bulharska, která nedala souhlas ke stavbě přes svý území Putinovi po dalších neúspěšných jednáních nezbylo než stavbu definitivně stopnout už v listopadu

abzk ( 16. ledna 2015 01:21 )

...v létě.

tgbg ( 15. ledna 2015 19:48 )

Náš prezident, to je pán, říkají mu pan Zeman... Jeho zvyky, to je chlast, stydí se za něj celá vlast.. Chytrý on je to se ví, ale jen než promluví.. Zeman majitel skleslého péra, podvodníků jeho éra... Faleš,hnus a samá lež, to nám Milouši nezapřeš... Milouš to je pane vzor, ten si chlastá jak notor Odejdi vyčistí se hrad, nebude nikoho kdo by krad!!

jana1313 ( 15. ledna 2015 16:05 )

jo, ta chyba je skutečně nejmenší problém těch pičovin, co tu stejne plácá

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa