Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zemanův kancléř Mynář rozmazluje přítelkyni: Těhotné Alex koupil vilu! Za kolik?

Autor: Eva Pospíšilová, lmk - 
5. ledna 2015
05:00

To byl tedy Ježíšek! Poté, co před Vánoci prasklo, že jeho sexy přítelkyně Alexandra Nosková (31) je „v tom“, zjistil Blesk, že si hradní kancléř Vratislav Mynář (47) pořídil supervilu. Za kolik? To je tajné!

„Každý chlap má zasadit strom, postavit dům a zplodit syna nebo dceru,“ nechal se slyšet Mynář poté, co vyšlo najevo, že jeho přítelkyně Alex je „v tom“. A protože stromů už za svůj život podle svých slov také několik zasadil, zbývalo mu už jen dořešit problém s bydlením.

I starosti o vlastní střechu nad hlavou, jak nyní zjistil Blesk, už ale Mynáře netrápí. Podle katastru nemovitostí totiž v listopadu minulého roku zakoupil obří dům v Praze Strašnicích. „Zápis byl proveden 23. 12. 2014,“ stojí ve výpisu.

Nové hnízdečko lásky hradního kancléře a moderátorky České televize se nachází v klidné vilové čtvrti. Coby kamenem je od ní Malešický park, v němž si na své přijdou děti. Jen do práce to kancléř po bydlení u Hradu bude mít trochu z ruky - dojíždět bude muset přes Prahu zhruba deset kilometrů.

Video Zprávy: Kancléřova Alex dostala vilu! Podlahův syn bez dědictví a záchrana ženy! - Blesk TV
Video se připravuje ...

A na kolik vila Mynáře přišla? „To není podstatné, hradil jsem ji z peněz, které jsem si vydělal dávno předtím, než jsem se stal kancléřem,“ odmítl být konkrétní . V Praze Strašnicích se nicméně podobné vily podle realitních serverů prodávají od šesti milionů korun výš, přičemž strop je kolem 25 milionů.

Ať makají jiní

Dům teď čeká rekonstrukce. Stihne se dokončit do června, kdy by se měl narodit vysněný syn? „Těžko. Jsme na začátku, musí se udělat projekt. Rád bych, aby se zachoval duch prvorepublikové vily,“ dodal Mynář. „Nic nechceme uspěchat a je to i o penězích,“ řekl Mynář. Syna zplodil, stromy zasadil, ale dům stavět nehodlá: u míchačky prý rozhodně makat nebude!

milan1959 ( 7. ledna 2015 17:32 )

Mynář? To je ten zloděj?

illis ( 6. ledna 2015 20:57 )

Trošku se Vráťovi bortí přízemní teráska, ale když našel 5,5 milionů na koupi vilky, tak najde další 3-4 milionky na rekonstrukci. Když ne, nechá to zbořit a pozemek za 10 milionů v lukrativní čtvrti prodá dalšímu fofr zbohatlíkovi .

holcman ( 5. ledna 2015 16:06 )

Mlynář ....může těšit na stěhování do vily, která jej přišla na 5,5 milionů korun! Koupil ji navíc od advokáta Romana Janouška (údajně jakýsi dr. Široký) http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/294672/mynarova-vila-pro-alex-kup-za-hubicku-o d-janouskova-advokata.html

mememumu ( 5. ledna 2015 16:06 )

O co konkrétního se máme na Kalouskovi zajímat? Tedy kromě toho, že je pro tebe jako správného tupého líného de.bila důvodem toho, proč žiješ ve srač.kách a nikdy to nebude lepší?

mememumu ( 5. ledna 2015 16:05 )

V tomtéž jiném článku i píší, kdo mu tu vilu prodal. A stát to fakt nebyl.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa