Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šlouf v chatu na Blesk.cz: Měl jsem rakovinu!

Autor: vr, ljš - 
1. prosince 2014
20:05

Dříve mu byl nablízku každý den, od dob jeho zvolení prezidentem už ale nekomunikují. I tak ale lobbista na ústupu Miroslav Šlouf (66) do mysli Miloše Zemana (70) vidí. A tvrdí, že ho kritika musí pořádně štvát. Na chatu Blesk.cz však nemluvil jen o hlavě státu, ale také o svém boji s rakovinou.

Jedna ze čtenářek si všimla, že Šlouf na zákeřnou nemoc naráží ve své knize »Jak se dobývá Hrad«, proto se ho na to zeptala. „Teď již zaplaťpánbůh řadu let žádný onkologický nález nemám. Měl jsem ojedinělý druh rakoviny, o kterém bych se kvůli rodině nechtěl blíže vyjadřovat, ale teď se cítím dobře. Už je tomu jedenáct let,“ svěřil se. 

Online rozhovor se pochopitelně točil především kolem Miloše Zemana, který teď kvůli některým svým výrokům čelí hněvu demonstrantů, kteří na něho vytahují červené karty a požadují jeho demisi. „V době, kdy jsem s ním byl, kritiku veřejnosti nesnášel dobře. Rozčilovala jej,“ napsal k tomu Šlouf. Podotknul také, že Zemanovi chybí sociální inteligence. „Ty červené karty považuji za docela dobrý vtip,“ míní lobbista, který už se pomalu, ale jistě chystá do důchodu.

Ač už několikrát tvrdil, že byl Zeman u korunovačních klenotů pod vlivem alkoholu, nikoliv virózy, několikrát na dotazy čtenářů řekl stěží uvěřitelnou věc: „Osobně jsem ho neviděl nikdy opilého.“

ninunka ( 2. prosince 2014 00:58 )

ty jsi jen odporný páchnoucí hnis!!!!!!!!!

tesarl ( 2. prosince 2014 00:10 )

Nauč se koněčně skloňovat zájmeno já, pokaždý se tupko proflákneš.

tesarl ( 2. prosince 2014 00:08 )

Já myslel,že jsi hetero a ona tupka zatím....

ninunka ( 2. prosince 2014 00:06 )

pod jakou??

crowen ( 2. prosince 2014 00:04 )

jdu pod petici

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa