Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Expremiér Nečas chválil manželku: Moje žena je šampionka!

Autor: čad, simao - 
7. září 2014
05:00

V černých brýlích a kšiltovce se nečekaně objevila Jana Nagyová Nečasová (50) v sobotu odpoledne na střeše obchodního centra v Jihlavě. Nikým, kromě novinářů, nepoznaná usedla na jedno ze stovky spinningových kol, aby s desítkami dalších nadšenců podpořila charitativní akci Dobrého anděla, zatímco její manžel přihlížel zpovzdálí. A poté se rozpovídal...

Jana Nagyová Nečasová (50) usedla v sobotu odpoledne na střeše obchodního centra v Jihlavě, aby podpořila akci Dobrý anděl. „Manželka je velkým fanouškem spinningu a trénuje pravidelně,“ informoval ochotně Blesk o zájmu své ženy expremiér Petr Nečas (49), který ji do Jihlavy provázel.

„Je to charitativní akce na podporu rodin, které mají někoho z blízkých postižené rakovinou, tomu rozumíme a rádi takovou akci podpoříme. Já rád sportuji, ale rodinným šampionem ve spinningu je moje manželka,“ usmíval se expremiér.

A úsměv ho neopustil ani v momentě, když dostal od reportéra TV Nova dotaz na to, jak se má a co dál plánuje. "Řekl bych, že se mám dobře, nicméně někteří mi to nevěří a někteří mi to ani nepřejí," řekl Nečas s nadhledem. Když padla řeč na jeho další možné působení v politice, někdejší šéf české vlády odvětil: "Myslím si, že já, jako aktivní aktér politiky, to už je minulost."

janina7777 ( 9. září 2014 21:12 )

šampionka v kradení

enriko ( 9. září 2014 09:17 )

Výsledek je nula, jenom udělali výměnu u koryt, o nic jiného přece ani nešlo.

enriko ( 9. září 2014 09:16 )

A to víš jak? Líp už bylo.

enriko ( 9. září 2014 09:15 )

Přesně, ale póvl se raduje a ani neví vlastně proč.

enriko ( 9. září 2014 09:14 )

A ty kravko neumíš ani dřít jako kůň , tak závidíš. Každý dělá na co má.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa