Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rittig si na dovolené utahuje z Babiše: Kufry si také tahám sám!

Autor: shp - 
24. dubna 2014
17:23

Zámožný dovolenkář a lobbista Ivo Rittig se pustil do vicepremiéra a ministra financí Andreje Babiše, který byl přistižen při návratu z dovolené, jak si z Malediv sám táhne objemný kufr. Rittig na svém Twitteru napsal, že i on si kufry tahá sám a připojil rodinnou fotku z Dubaje. Žádný kufr na něm ale vidět není.

Druhý nejbohatší Čech Andrej Babiš (59), jehož majetek se odhaduje na asi 140 miliard korun, se z Malediv vrátil dřív. "Vracím se o den dřív kvůli vládě,“ řekl vicepremiér Blesk.cz. Jak táhne kufr, ho zvěčnila dlouholetá partnerka Monika Babišová (39).

To ale nenechal dlouholetý Babišův známý Ivo Rittig jen tak být. Momentálně je na dovolené v Dubaji, kde se vyfotil i s rodinou před známým pětihvězdičkovým hotelem Burdž al-Arab, kterému se přezdívá plachetnice.

K fotografii, na které je Rittigova manželka Lenka a jeho děti, napsal text: „Konec spekulacím. :-) A kufry si tahám také sám. :-)“. Zámožný lobbista tak celému světu ukázal, kde je, a zároveň si vystřelil z Babiše.

Kde máte kufr, Rittigu?

Zda se mu to však povedlo, posuďte sami. Na fotografii totiž žádný kufr nemá, což jeden z uživatelů sociální sítě okomentoval: „Jelikož nevidím jediný kufr, předpokládám správně, že kufrem nazýváte nejmladší dítě? :)“

alenam ( 29. dubna 2014 13:42 )

Kalousek proti Babišovi byl, co se svviňáren týká, jenom ubohý žabař

alenam ( 29. dubna 2014 13:40 )

Hlupačko, než zase budeš hájit gaunera Babiše, přečti si aspoň tohle: Dušan Válko Případ I. Počestný Andrej Babiš Pak ti to určitě nedá, pokud nejsi úplně blbá, a budeš ve zjišťování pokračovat a nakonec zjistíš většinu pravdy o tom hajzlovi. Všechnu ne, všechno se na něj ještě neprovalilo. Kdy jo, tak by už dávno seděl. Proto taky tak šel po politický imunitě, že kdyby náhodou, tak aby byl krytej.

alenam ( 29. dubna 2014 13:34 )

Je vážně až dojemný, jak se tu debilové, co z totální hlouposti a neznalosti volili toho zlodějskýho podvodníka blbý, co sám ničemu kromě nezákonných machinací nerozumí a na všechno si musí kupovat lidi a kterýho za jeho megasviňárny chtěli na Slovensku oběsit, snažej shazovat ty co vědí co je Babiš za óbrgrázla

babca1 ( 27. dubna 2014 22:16 )

Volila jsem ho a nelituju, protože někdo horší než byl Kalousek už u nás ministrem být nemůže

babca1 ( 27. dubna 2014 22:12 )

Rozdíl mezi Vámi a Babišem je ten, že on má vzdělání a vy jste d.e.b.i.l. a Váš kamarád Rittig je vyučený nebo nedoučený prodavač, který s pomocí kamárádů z ODS a před tím OF a pod. přišel nevím sice jak k majetku. Buranem byl a buranem zůstane i s těma miliardama

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa