Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kalousek proti Stopnickému: Ať radši točí seriály, armádě bude lépe!

Miroslav Kalousek se vyjádřil k hraní ministra Stropnického v seriálu
Miroslav Kalousek se vyjádřil k hraní ministra Stropnického v seriálu  (Autor: Foto Blesk - Zbyněk Pecák, archiv)
Autor: simao - 
3. dubna 2014
21:25

Miroslav Kalousek se pustil do ministra a herce v jedné osobě Martina Stropnického. Vyzval ho, ať se více věnuje natáčení seriálu Kriminálka Anděl. Prý tím pomůže svému ministerstvu i české armádě.

Kriminálka Anděl od tohoto týdne natáčí svou 4. řadu. A chybět nebude ani Martin Stropnický alias vyšetřovatel Tomeček. Známý herec, ale v současnosti především politik a ministr obrany ČR. Stropnického prostor v seriálu bude patrně omezen, herec a bývalý diplomat je totiž zaneprázdněný ministerskou agendou.

Místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek by však Stropnickému naopak dopřál více prostoru v seriálu. Má pro to své vysvětlení. "Jsem dlouholetým zastáncem myšlenky, že člověk má dělat to, co umí. Čím více bude pan ministr Stropnický trávit svůj čas natáčením seriálů a čím méně mu toho času zbude pro ministerstvo obrany, tím lépe pro armádu České republiky i diváky Kriminálky Anděl," řekl exministr financí serveru Novinky.cz.

Že Stropnický úplně s natáčením nesekl, potvrdilo i ministerstvo obrany. "Aby natáčení a pokračování celého seriálu nebylo znemožněno, musí se Martin Stropnický zúčastnit alespoň v minimální míře několika natáčecích dnů. Ty budou realizovány výhradně o nedělích, a v žádném případě tak neohrozí pracovní program a plnění povinností pana ministra," vysvětlil mluvčí ministerstva Jan Pejšek.

Sám Stropnický nedávno potvrdil, že natáčení bude muset nějak stíhat. Snadné to však není. "Budu muset patrně natočit v neděli nebo v noci pár obrazů a umožnit, aby tak vyšetřovatele z děje nějak věrohodně vysumblimoval," řekl Stropnický MF Dnes. Na účast v další sérii seriálu kývl loni na podzim ještě jako poslanec Babišova hnutí ANO, jenže teď má na starost celé ministerstvo.

Podle průzkumu agentury STEM přitom Stropnický patří mezi nejoblíbenější politiky - za březen se umístil na 4. místě za Andrejem Babišem, Jiřím Dienstbierem a Bohuslavem Sobotkou.

joudajoudovy ( 8. dubna 2014 08:33 )

kalousek si opet nevidi do ust a mlhu vasi z krupicove kase. je-li on chemikem, proc se celozivotne nevenuje oboru, ktery vystudoval za statni prasule. skoda na zkumavkach, kadinkach ci plynovych kahanech byla by nizsi, nez zpusobil narodnimu hospodarstvi. i kdyz na ministerstvu obrany delal pokusy na parasutistech, vysledek byl stejny jako u celosvetove znameho doktora josefa mengeleho. i on, po cely zivot, bude se vyhybat trestu.

verasum ( 4. dubna 2014 14:09 )

tato politická kreatura ožrala K alousek, který v tomto státě pohnojil co se dalo by měl táhnout někam...

salto ( 4. dubna 2014 13:43 )

Souhlasím s Kalouskem. Každý by měl dělat to co umí a Kalousek se podle toho taky řídil: Chlastal, kradl, dělal křivárny...

reeh ( 4. dubna 2014 10:39 )

http://vtipy.netroof.eu/item/5089/jak-se-chlasta-prvi-liga/

reeh ( 4. dubna 2014 10:38 )

Míra umí .... http://vtipy.netroof.eu/item/5089/jak-se-chlasta-prvi-liga/

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa