Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Volební přeřeknutí: Na slovenského prezidenta kandiduje Andrej Babiš, zaznělo v ČT

Moderátorka Jorga Hrušková se přeřekla a z Andreje Babiše udělala slovenského prezidentského kandidáta.
Moderátorka Jorga Hrušková se přeřekla a z Andreje Babiše udělala slovenského prezidentského kandidáta.  (Autor: Reprofoto ČT/Blesk - Ladislav Křivan)
Autor: shp - 
26. března 2014
17:48

Chybovat je lidské, ale když je chyba vtipná, je o senzaci postaráno. Diváky České televize ve středu pobavila moderátorka Jorga Hrušková, podle které na slovenskou hlavu státu nekandiduje podnikatel Andrej Kiska, ale Andrej Babiš. No to je tEdy gól! Ale do vlastní branky...

Diváci půlnočních zpráv na České televizi nevěřili svým uším. „Kandidáti na slovenského prezidenta se střetli v předposlední debatě před druhým kolem voleb. Jestli do křesla hlavy státu usedne současný premiér Robert Fico nebo podnikatel Andrej Babiš, rozhodnou lidé v sobotu,“ zaznělo v živém vysílání, upozornil web Reflex.cz.

Moderátorka zaměnila Andreje za Andreje. Ve skutečnosti v žádném případě Babiš, který má v Česku svoji politickou stranu ANO, na Slovensku nekandiduje. Jde o podnikatele Kisku. Hrušková však měla přesto alespoň v něčem pravdu. V sobotu se skutečně dozvíme, kdo se z kandidátů stane slovenským prezidentem.

Video Podle ČT kandiduje Andrej Babiš na slovenského prezidenta - Česká televize
Video se připravuje ...

lev1 ( 28. března 2014 09:55 )

Výslovnost Jorgy Hruškové je tak mizerná, že je úplně jedno co mele

fistron ( 26. března 2014 23:10 )

Přestaňte si laskavě nalhávat, že jsme se slováky nějak spřízněni. Je to samostatný flek na mapě, na kterém žije soubor maďarů, bakelitů, slováků a jedna ruská běžkyně na lyžích, bez které by ani nevěděli, komu ve sportu fandit. Dohromady by rádi byli jednotní, ale jediná věc, která je sjednocuje, je averze k Česku.

moiaza ( 26. března 2014 19:02 )

Nebojte se. Šak on Babiš si brzo zadře třísku do ři-ti.

itartas ( 26. března 2014 17:55 )

Nic se nebojte, za čtyři roky bude český Ánry kandidovat na Slovensku on mu tam Kiska bude zahřívat židli!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa