Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Do-re-mi Tomio! Okamura na lekci zpěvu. Video, které musíte vidět!

Autor: dv - 
27. února 2014
06:26

Předseda Úsvitu přímé demokracie Tomio Okamura (41) včera sice dostal úder od vlády, když smetla ze stolu jeho návrh na referenda, i tak mu ale bylo do zpěvu!

Tomio Okamura dokáže naplno využít i svůj volný čas: se svou přítelkyní Monikou Talašovou (22) se totiž chodí učit zpívat.

Blesk ho zastihl při třetí lekci, kdy se probíralo dýchání do bránice a vydechování hlásek. „Tomio by chtěl hned zpívat písničky, ale tak rychle to nejde, musejí nejdřív rozvibrovat dutiny,“ řekla jeho učitelka Beatrice Todorová.

Milenecký pár se tak musel opřít o stůl kvůli uvolnění, navzájem si dotykem kontroloval dýchání v břiše a pak se láskyplně držel za ruce.

Podívejte se, jak jejich společná hodina zpěvu vypadá:

Video Vzdychání a dotyky: Okamura a jeho milá na hodině zpěvu - David Vaníček
Video se připravuje ...

anezat ( 28. února 2014 15:17 )

Pane Karle Schwarzenbergu, ovládejte se! A až to uděláte, začněte okamžitě shánět dostatečný počet lidí, kteří by za nějaký slušný úplatek stanovili toho osvíceného monarchu ve Vaší osobě. Pak teprve možná přijde čas na to, abyste se stal Kalouskovou loutkou a tím skutečně "osvíceným monarchou" v čele státu. A mimochodem, takový osvícený monarcha už tu kdysi byl. Jeho zásluhou mimo jiné kdysi proběhlo české národní obrození. Dnes někteří historici vyjadřují názory, že kdyby toto neproběhlo, mohli jsme se mít jako součást Německa nebo Rakouska lépe.

anezat ( 28. února 2014 15:05 )

A proč Okamurovi a jeho názorům tolik lidí včera večer tleskalo v TV? Je divné, že se nikomu nelíbí, když politici kradou, ale aby byli odvolatelní, tak jak to chce Okamura, na to tito diskutující nadávají. A referenda na místní úrovni tu už jsou, tak co je špatného na tom, když chce, aby když poslanec udělá průšvih, byl odvolatelný? To se Vám tady na diskusi všem líbí, aby někdo seděl ve vazbě a bral poslanecký plat? Asi sem přispívají dnes jen páni poslanci z ODS, TOP 09 a ČSSD. Ale držet se Tomio s tou svou d.ě.v.k.o.u - dcerou za ruce při zpěvu tedy nemusí, je to divadlo, které přehnal zřejmě na její popud. Jinak že chodí někam na hlasovou výchovu, je dobře poznat, když mluví a snad je mu to jen ke cti.

kukuku ( 27. února 2014 14:14 )

...nejlépe senilního Frantu Procházku jako za Rakouska-Uherska.

hony23 ( 27. února 2014 13:51 )

REFERENDUM? V zemi, kde si národ zvolí prezidentem neléčeného alkoholika s poruchou osobnosti, v zemi, kde jsou divácky nejúspěšnějším filmem Babovřesky a nejprodávanějším deníkem Blesk, v zemi, kde lidé konzumují drůbeží separát a a pečivo z polotovarů? V této zemi bych paušálně zrušil volební právo a do čela země ustanovil nějakého osvíceného monarchu

dyskrymynaclja ( 27. února 2014 12:33 )

je to se mnou zlé,už mluvím sám se sebou.Trávu už nebudu nikdy hulit Přecházím na krek

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa