Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Bratr (†42) budoucího ministra Krčála spáchal sebevraždu: Oběsil se na stromě!

Petr Krčál se pravděpodobně stane ministrem práce
Petr Krčál se pravděpodobně stane ministrem práce  (Autor: ČTK)
10. ledna 2014
15:22

Kandidát na ministra práce Petr Krčál se v pátek nezúčastnil klíčového jednání v sídle ČSSD. Důvodem je tragédie v rodině. Bratr Jiří (†42) se údajně oběsil na stromě v zahradě rodičů.

Jiří Krčál se živil jako soustružník v Polničce na Ždársku, kde také žil v domě rodičů. Podle sousedů byl sice uzavřený, ale zcela bezproblémový člověk. Celá vesnice je zděšená a jeho zoufalý čin si nedokáže nikdo vysvětlit.

 

Petr Krčál se v pátek kvůli tragédii v rodině nezúčastnil klíčového zasedání v sídle sociální demokracie. "Ano dopolední schůzky jsem se nezúčastnil. Stala se mi velmi smutná osobní událost v rodině. Víc se k tomu nechci vyjadřovat," řekl serveru tyden.cz Krčál.

 

 

Petr Krčál se zřejmě stane ministrem

Krčál je od roku 2008 radním Kraje Vysočina pro sociální oblast. Pokud by se stal ministrem, tuto krajskou funkci by předal někomu jinému ze současných krajských zastupitelů za ČSSD. Sám by pravděpodobně zůstal členem krajského zastupitelstva.

japos22 ( 11. ledna 2014 12:23 )

Jde spíš o chuť žít a psychické problémy než o odvahu

street ( 11. ledna 2014 12:01 )

ouha svata pravda, naprosty souhlas - velice vystizne a trefne napsane...

jana999 ( 11. ledna 2014 10:05 )

sobotka je oslněn vidinou premiéra, stejně jako němcová, o republiku mu vůbec nejde, jinak by nikdy nešel do koalice se stranou, která už ted vydírá jako véčkaři, a taky by se trochu zamyslel, co mu zeman umožnil a že co se týče ministrů má zeman naprostou pravdu. Sice tu budete štěkat, že Zeman taky měl ministra strojvůdce ale právě na něm se asi poučil, že opravdu by měli být ministři kvalifikovaní.

jana999 ( 11. ledna 2014 10:00 )

no nevím, když vidím ty bezdomovce ráno chrápat v mrazu ve spacáku, tak spíš obdivuji, že si ten život nevemou, to bych to radši ukončila hned

panda82 ( 11. ledna 2014 08:29 )

Už se nemohl na to dívat a nesmířil se s tim, že brácha se na tom bude podílet

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa